necháváte dudla v pusince po usnutí

12.11.2009

Mamči hola hola, jak to máte s dudlem?myslela jse, že ho budu používat ořes den jen na usnutí a pak pryč - někde jsem četla, že by neměl být v puse déle než dvě hodky, jenže to se malá vzbudí dřív - i za hodku, tak dám znova a zdá se mi, že s dudlem by odpo spala i tři hodky, dokud by se nevzbudila hlady - že z dudlu neteče. mám ji nechat?nebude pak moc závislá?jinak na noc ho nechce, ale to má po dvou hodkách moje prso - jsou nám 4 měsíce...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj.Miškovi dám večer dudlík jak jde spát a pak ho jdu za půl hodky zkontrolovat a už ho má vyplivnutý.Dám ho hned bokem.Bo jak otáčí hlavičkou ze spaní,tak at ho ten dudel nevzbudí tím jak by ho tlačil třeba do líčka nebo tak.Ale většinou ho ani nechce.Stačí mu jeho milovaný zelený plyšový sloník :a:

ahoj, tak o tomto jsem nic neslyšela. Já jsem malé dávala dudlíka od příchodu z porodnice. Vždy když usnula tvrdě, tak jí sám vypadnul. Někdy ho měla v pusince po celou dobu spánku. Nechala jsem jí ho tam. Nyní jí je 5.měsíců a dudlíka má než usne, potom si ho buď vyndá a nebo jí sám vypadne.
Myslim si že jí dudlíčka můžeš vklidu nechat. Ať se pořádně prospinká :a:

Ahojky já jsem ho taky malé nechávala přes celé spaní, jak přes den, tak i přes noc ,lépe mi spinkala.S odnaučováním nebyly žádné problémy. Vzala jsem jí ho až ve dvou letech,protože jsem jí ho chtěla nechat než jí vyrostou zoubky a vůbec toho nelituji!!!Potom už to pochopila,že jsou dudlíky pro miminka, čekáme teď dvojčátka a udělám to nastejno, teda pokud dudlíky vůbec budou chtít.:)

ahoj tak já malému dám dudlík když jde spát a když ho pak chodím kontrolovat dudlík sám vyplivne.jinak malému dudlík nechám i déle jak 2hoďky. myslím že je to na každé mamince, jestli dáva a nebo nedáva dudlík. některé děti sami nechcou dudlík. takže je to na tobě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka