mamky kupovala jste nektera dnes v lidlu hrajici tel.za 199kc??

12.11.2009

Meli zluty a modry.Rikaji cislice abecedu a hraje.
Kdo ho ma chtela jsem se zeptat jestli vam hraje taky tak potichu? neni to skoro slyset.Ja pitomec jsem uctenku omylem vyhodila a jestli je to v pr... tak to nemuzem vratit :-))
Dekuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. My máme telefon od Fisher Price a v obchodě taky hrál strašně hlasitě. Pak jsme ho v autě rozbalili a sotva šel slyšet, tak jsem byla naštvaná :D. Ale opravdu je tam vzadu někde pojistka a přítel si s tím poradil a už to zase "řve" :///:.

Je to kvůli tomu,že to děti dávají k ouškám.Tak to nesmí řvát!!!My taky koupili tel.Ale od fisheru,v prodejně řval jak krá... a doma sme ho sotva slyšeli a právě vzadu byla pijistka,která se vytáhla aproto to hrálo potichu...- Jde o sluch prcka!!!

máme doma taky s číslama, taky žluto modrý a hraje potichu. Taky nás to překvapilo, ale malá si s ním hraje ráda...občas se v televizi objeví hračky, které nevyhovují právě proto, že jsou hlasité a může to poškodit sluch. Když se telefonek dá k uchu a hraje tak to není nepříjemné....máme u babi nějaký jiný telefon a kromě úchvatné hlášky: "hernajs, kdo mně to otravuje" :-( je hodně hlasitý a hlídáme malou aby jí to nehrálo u ucha...tak třeba to tak má byt....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

baterky mame vymene a je to porad potichu ale asi to bude tak jak pisou holky nahore.Dekuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka