Včerejší rozhovor a seznámek snažilek...

12.11.2009

Ahojky holky, včerejší rozhovor dopadnul dobře. Přítel sice říkal, že na spermio nepůjde, ale že na miminku začneme pořádně pracovat. Tak ho zkusím znásilnit až bude ovulka. Říkala jsem mu, že by se taky mohlo stát, že by na tomhle náš vztah mohl zkrachovat, že si dítě moc přeji. On si ho přeje taky a nejdříve říkal, že on taky, ale nechce tlačit na pilu a že na to moc myslím. A když jsem mu řekla, že jsem byla od léta v pohodě a v klidu, že jsem na tom lépe už být nemohla, tak mi řekl, že na tom začneme pořádně pracovat :\x: . Jsem tak šťastná. Trošku se bránil, že na to nemáme moc peněz a když jsem mu řekla, že kolegyně z práce pro mě schovává doma postýlku s matračkou, oblečky po svém synovi a kočárek nějaký po jednom dítěti taky seženeme. Tak se vůbec nebránil. A máme v rodině hodně ročních mimin, takže když se domluvím, tak mi taky nějaké věcičky schovají. A v záloze mám ještě u babičky schované penízky, které mi zbyly ze zařizování bytečku. Tak snad se to brzy povede.
Potřebuju se teď dát trochu do kupy a zkusím tady teď moc nechodit. Nevím, jestli se mi to povede, ale chtěla bych se o to alespoň pokusit. Proto bych chtěla někomu předat seznámek snažilek. Tak prosím pište, kdo by měl o něj zájem ho psát dále.

Ahoj puso, delate dobre. Urcite je fajn tady nejakou dobu nechodit a nemyslet na to. Urcite to dopadne dobre. budu drzet vsechny pesti!

Andisku, to je super. Mymu vcera zmenily smeny tudiz na foliky semnou jde a pak ma i CT volno tak se dva dny za sebou budeme snazit (v patek bude mit ranni) a vecer to pojistime :D
taky jsme resily penize, ale to bychom to mimi nikdy nemeli...s 1 ditetem to jde, a mame rodice, taky pomuzou.
tak krasne :*O*: a budes mi tu chybet :r:

tak jsem se sem přišla mrknou a co nevidím....... došla jsi k tomu samému závěru co já, co se týká seznámku. A víš co, ono to asi funguje, já to teď nějak nehrotím, chodím cvičit, už nejsem tak dlouho do večera v práci a prostě si normálně užívám život. Ani mrchu jsem tentokrát nebrala tak tragicky. Uvidíš, bude dobře a jednou, a určitě hodně brzo, se nám mimísek do bříška nastěhuje na celých 9 měsíců ;) . Držím Ti pěsti :) :k:

Ahojky Andísku, já si myslím, že jako chytrá ženská už to zaonačíš tak, aby jste snažílkovali v ty správný dny ;) . Mám z Tebe radost, to je velký krok vpřed. Držím palečky, aby už se k Tobě miminko co nejdřív nastěhovalo do bříška :) .

Alespoň nějakej pokrok, tak snad se do toho :*O*: :*O*: :*O*: pořádně obujete a :cc): miminko bude raz dva :one: :one: :one: . Vím, že jsme s tím všechny otravný, ale na ten spermiogram bych se ho stejně snažila vyhnat :///: :///: :///: .

Jo Andisku psala mi SarinkaU ze mam za ni psat seznam snazilek...tak jen aby jsi to vedela a jeste bych potrebovala vedet kdy ho mam psat jak se budem strdat atd nejak se v tom neorientuji...

In reply to by Andisek

To mi pred chvilí psala ahoj pokud chces psat seznam snazilek tak rekni adiskovi vzpomela jsem si na tebe ze jsi ho chtela psat jak jsem se hlasila ja mej se krasne
jinak me nebude vadit ho psat porad ;) ok napisu ho tuto nedeli snad to zvladnu!!

In reply to by laila

Aha, to ona asi myslela, jestli bys ho nepsala místo mě, protože já už nechci seznámek psát. Chci se pokusit tady teď moc nechodit, abych na to moc nemyslela a trochu se od toho odpoutala. Jinak Kdybys ho chtěla psát za mě tak až tu další neděli, teď je na řadě SarinkaU

In reply to by laila

Jenže on to moc nebral vážně, až jsem mu to včera tak nějak připoměla, tak řekl, že se začneme tedy pořádně snažit. My o tom totiž doma skoro vůbec asi půl roku nemluvili a předtím jsem mu tím lezla pěkně na nervy.

ale menzes si jeste nedostasla ne? treba to vyslo ted... :)ti chlapi..trošku jim trva, nez jim vše dojde ze? držim moc moc pěstickyLůca

ahojky andisku. já myslím že i tak to od přítele není moc velký krok. z jakého důvodu nechce jít na sparmiogram? bojí se že by mohl špatně dopadnout? snažíte se už hodně dlouho a pořád to nevychází. kdyby šel na ten spermiogram už před rokem tak byste věděli na čem ste a mohlo by se to začít řešit.a myslím že kdyby miminko chtěl opravdu tak jako ty tak už byste to dávno řešili a ty už bys byla dáávno těhulka.a co když se nebude dařit ani za půl roku nebo za rok to na to spermio nechce jít nikdy nebo jak?je mi to moc líto že si ho nepřesvědčila.snad mu to dojde.a nebo snad se brzo zadaří....drž se.papa :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale jak já tady čtu tak většinou ti chlapi na spermio šli.tak nevím proč nechce jít přítel od andy.když jsem se bavila s tím mým o tom kdyby se nám delsí dobu nedařilo jestli by šel na sparmiogram tak říkal že jo úplně v pohodě.zatím byl problém ve mě neměla jsem několik měsíců ovulaci až ted první cyklus jsem ji měla.no každý chlap je jiný třeba by to fakt neunes kdyby to dopadlo zle

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško, úplně jsi to vystihla, lépe bych to nenapsala, díky za podporu :one:

Ahoj Andi,já to klíďo vezmu za tebe,jsem nezaměstnaná,těhotná :s: a pořád doma.Tak se aspoň budu něčemu věnovat :one:

To my nemáme nic, já mám dluhy, přítel nic nemá, ale kdybychom čekali, až něco bude, tak se to taky nemusí stát nikdy, jsme na to 2, takže to nějak prostě musí jít, znám spoustu takových lidí!!! Co neměli nic, i svobodné matky. Asi to chce mít chlapec jednoduché...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My máme taky dluhy, jak já tak přítel, ale vím o něm, že není žádný lenoch a sám říkal, že kdyby se nám zadařilo, tak bude dělat i o víkendu, když to bude nutné, jen aby nás uživil. Nejsem náročná, nepotřebuji, aby mimčo mělo nové oblečení. Stejně z toho brzy vyroste a z kočárku taky rozum nemá, takže mi nevadí, když už bude třeba po jednom miminku. A v záloze mám u babičky schováno 30 tisíc. Takže si myslím, že to zvládneme.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, uvidíme, jak to půjde a kdyby se moc k tomu neměl, tak začnu působit více i za cenu nátlaku. Máte Firkona, že? Ten se mi taky moc líbí a brala bych klidně staršího, ale typ F7. Na ivonu se mi nelíbí ty adaptéry na autosedačku. Jinak přítelova teta mi nedávno říkala, že pokud budu chtít, tak mi ho prodá. Ona ho měla z druhé ruky (po jednom dítěti), dobře se mi s ním jezdí a je v super stavu. A vzhledem k tomu, že oni ho kupovali za 3500Kč, tak za více mi ho neprodá. Těhu kalhoty už mám u ní schované rok. Jsme stejné postavy. Mišičko, moc ti za všechno děkuji. Jak mě tady podporuješ a tak. Jako by jsi mi mluvila ze srdce, lépe bych to nenapsala.

Andi teda ty musíš nad hlavou svatozář, ví vůbec tvůj přítel co za zlatíčko má doma???? Takhle dlouho pracujete na miminku, to už by ho každá druhá poslala někam...... jsi opravdu statečná a musíš ho strašně moc milovat a já doufám, že se vám právě kvůli tomu to miminko co nejdříve podaří :one: :h: budu držet všechno co mám ;) :h: a neboooj, s penízkama to zvládnete, peněz není nikdy dost a kvůli tomu to odkládat je nesmysl...... vždycky by se našel nějaký jiný zádrhel.... tak hlavu vzhůru, seznámek snad nějaká snažilka vezme pod křídla a vy šupky na snažení :*O*: :qu: :\x: :a:

In reply to by lulubar

Lulu, děkuji. Já nejsem náročná, takže mi nebude vůbec vadit, když budu mít výbavičku po někom. Vždyť ty děti jsou všechny stejné. Brzy z toho vyrostou a na doma mi nebude vadit, když tam bude malý flíček. Přítel ví, co má doma. Oba víme, kde je naše místečko a věříme si. Máš pravdu, že ho moc miluju a i on mě. Jen asi nevěděl, jak moc si to miminko přeji a měl strach, že nás neuživí. Doufejme, že se brzy zadaří.

In reply to by kesja

Ale i jo, vždycky říkal, že to moc řeším a když jsem o tom teď doma skoro půl roku nemluvila, tak jsem mu to včera připomenula a i on zjistil, že mám pravdu a tak alespoň malý krůček dopředu, že se začneme pořádně snažit. Jen, aby to dodržel. když ne tak pohrozím něčím horším.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky