mam malou nadeji

12.11.2009

15. mesic mi zustava nadeje na to, ze se zadarilo - mam 3 dny zpozdeni, na mrchu to (zatukam) zatim nevypada, dokonce mam nejaky vytok...testik byl sice vcera negativni, ale uvidime...tenhle emsic jsem mela tolik starosti, ze jsem na to ani chvilku ani nemela cas myslet, naopak jsem si rikala, ze se to ted ani moc nehodi, tak uvidime...moc to neresim..

tak na me myslete

In reply to by meiah

U nás zatím nic..teprve tento cyklus jsem začala měřit bazalku a takže pořádně nevím kdy mám ovulku..když to 25 dostanu tak mám po radosti :grr: Chodí mi přesně na hodinu...Tak uvidíme jak se to vyvrbí..mimi vyrábíme 3 měsíce a četla jsem ty škaredý statistiky tak uvidíme jestli se statistika třeba hne k lepšímu:puzzled: No mooc ti přeju aby to bylo miminko!!:dance:

In reply to by Lilo

dekuju, jsi moc hodna..co ty vis, treba uz tam mas prcka...na statistiky se vykasli, akorat to cloveka vystresuje...a to ze ti chodi presne, tak to je nahodou super, ja jsem prvnich pul roku mela silenych...tak drzim pesti a ozvi se!

In reply to by meiah

Zatím těhotná nejsem..byla jsem před týdnem na kontrole u doktora kvůli cystě..Nikdy jsem cystu neměla a ted jak naschvál..I když jsem měla ms tak jsem se doktora zeptala jestli náhodou... a on že ne :no: Tak jsem mu řekla, že mě nepotěšil a odebrala jsem se ke dveřím v tom mě tedy zastavil a napsal mi kyselinu listovou.. Hodnej doktůrek..No vlastně mi potvdil, že jsem těhotná psychicky, protože jsem mu vysvětlila, že mi porostly prsa :smich: Já mám z toho zatím srandu..jsem strašnej optimista takže je mi jasné, že jednou to příjde..první vymlátím z těhu testu // a pak donutím doktora, řekl "budete maminka" Asi tak nějak.. :C]]: Ps: dej brzy vědět, jsem zvědavá :dance:

In reply to by meiah

Zatím těhotná nejsem..byla jsem před týdnem na kontrole u doktora kvůli cystě..Nikdy jsem cystu neměla a ted jak naschvál..I když jsem měla ms tak jsem se doktora zeptala jestli náhodou... a on že ne :no: Tak jsem mu řekla, že mě nepotěšil a odebrala jsem se ke dveřím v tom mě tedy zastavil a napsal mi kyselinu listovou.. Hodnej doktůrek..No vlastně mi potvdil, že jsem těhotná psychicky, protože jsem mu vysvětlila, že mi porostly prsa :smich: Já mám z toho zatím srandu..jsem strašnej optimista takže je mi jasné, že jednou to příjde..první vymlátím z těhu testu // a pak donutím doktora, řekl "budete maminka" Asi tak nějak.. :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka