Maminky 2010 Břeclav, Hodonín, Brno,... 2.

01.11.2009

Ahojky těhulky,
tak v polovině listopadu by mělo proběhlo stěhování národů z Prahy na Jižní Moravu... Drobíček z toho mám hrůzu, jednak že budu tak dlouho doma a jednak, že budu muset opustit mé stávající přátelé... :(
Tak mě napadlo, jestli bychom si nedaly nějaký srazík.. Jednak abychom se poznaly mezi sebou a abych já nabyla nových přátel :) a později měla s kým vozit kočárek :)
Moc se na vás těšíme

Ahojky, ja jsem z Brna, je mi 25 let a termin mam 27.4.2010 a moc rada bych se dala s Vama sraz. Snoubenec casto cestuje pracovne, tak jsem i casto sama doma. Moc rada se k vam pridam.
Katka

In reply to by katulkar

Tak to poznám.....tiež som skoro stále sama doma..... ja mám termín 26.12 al.31.12, tak uvidíme ako to dopadne...
Ináč som z Břeclavi....to by sme ale mohli dat nejake to stretko:-)
ako sa inac citis?

In reply to by křupka86

Ale docela jo, pár se našlo, jenže každá jsme vytvořila jinej příspěvek... Přinejhorším si dáme čajík jen spolu :)
To nevim, záleží jestli maminy chodí ještě do práce.. klasika je asi pátek odpoledne, ne? Ale to bychom se pak ještě domluvily.. A pokud budem jen my dvě, tak se domluvíme bez problémů :)

Tak odepíšu hromadně:)
Tak jinak já jsem Jana a bude mi 21...
To Brno nezní špatně.. klidně nás může jít pár i z Hodonína nebo okolí... Jinak ty těhotenské debaty, úplně vím o čem mluvíš.. taky to občas cpu kolegům do hlaviček :) Ale mají z mimča taky radost, tak to zatím berou :)
Tak to by bylo super... Nemáte někdo icq? že bychom se mohly postupně domlouvat tam??? Moje je 291 019 770

Ahojky, já su taky z Hodonína ale to už sme si psaly.. No to by bylo parádní kdyby sme se někde potkaly, jak psala Lenča.. Trochu se seznámit a pokecat o těch našich aktuálních věcech.. Už se nekdy aji umím zastihnout jak kamarádkám furt cpu do hlavy to moje.. Ony si mě sice vyslechnou ale ne pořád, mají radši jiné téma debat.. A ani se jim nedivým, já kdybych nebyla těhule, tak by mě asi taky nebavilo pořád dokola poslouchat těhotenské debaty.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka