zácpa

12.11.2009

ahojky kolegyně. Mám takový intimní dotaz. Jsem v 11.tt a už dlouho mě trápá zácpa. I když jím normálně, tak na velkou chodím tak 1x2dny a vždycky je to dost náročny. A pořád mám křeče břicha od toho. Nevíte co s tím? Co na to pomáhá? moc díky za rady

Ahoj, tak já se zácpou bojovala taky celé první těhu a teď už ji mám zas, ale zvykla jsem si jíst Psylium,je to přírodní vláknina a fakt to pomáhá, ale musí se mooooc zapít, já si beru jednu lžíce denně a zapiju to i 1l vody, nebo něčeho, tak hodně štěstí

Ještě prý kefír proti ní pomáhá.. mě nepomáhá.. mě pomáhá pohyb, ale taky ne vždycky. Nepomáhá ani nejíst, ani jíst.. pila jsem džusy (i zředěné) a byla jsem bez větších problémů, ale přestala jsem na ně mít chuť, tak je 14 dnů nepiju a je to znát, taky dělám au au. Je v nich A vitamín, ale pokud se vyhýbáš máslu, paštice a tak, tak je džus nezávadný, naopak.. a spánek je fááájn.. :'zz):

Já to mám vždycky celé těhu a nic mi na to nepomůže..takže se snažím si z toho nic nedělat...
Však zkus rady jiných holek a třeba Ti něco pomůže...papa Terka :one:

Mně strašně pomohlo lněné semínko. Jím ho skoro celé těhu a se zácpou žádné problémy už nejsou.

v lekarne jsem si koupila takovy sirup pro tehotne a deti,,je to projimadlo lije se to do caje a zarucene pomohlo...doporucuju uzit vecer z vlastni zkusenosti.... :s: :s: :a: :a:

moc ti asi neporadím-takové ty doporučované způsoby - hodně zeleniny,vody,vlákniny,zavařené švestky ....
Ale z vlastní zkušenosti - jsem 14 tt a od samého začátku pociťuju v tomto ohledu velkou změnu,dřív jsem byla bez problémů,vyprazdňování pravidelné a teď je to hrůza. Zeleninu vůbec nemůžu,pití jsem hodně ubrala - prostě mi to nejde pít,pohyb taky ubyl - jen spím a vlastně pořád je mi špatně od žaludku,ráno z hladu,přes den a večer nevím z čeho. Tak jsen doufám,že se to změní,budu zase jíst co dřív a i ten pohyb přidám a vše se upraví. Tak ti držím palce,ať je ti líp a hezké těhulkování. Ahoj :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka