Jaké jsou pleny Pampers-premium care? Jaké s nimi máte zkušenost?

12.11.2009

Ahojte holky, chci změnit pleny z DMkovských (protékají nám na bocích nožiček) a uvažuji o Pampers premium care - jaké jsou?

Kliknutím vložíte smajlíky:

plenky jsem kupovala 3 a jsou vyborne mela jsem pocit ze by zvladnou i dospelaka fakt sajou a sajou a sajou aaa sajou ...doporucujju, pac jsou ale drazsi tak ted pouzivame pampers activ baby a ty nam taky sedi jak :zadek: na hrnec

Jsou perfektní.Dávám je Míšovi na noc a celou noc nemusím přebalovat.Sajou dobře a pěkně sedí .Fakt pecka :one: A přes den používáme pampers active baby.
Jinak co už bych nekoupila je Huggies premium.To jsou tak blbé plíny(aspon pro nás)Malý má vždycky z nich nožky otlačené na bokách.A přitom je to do nějakých 18 kg a Míša váží 11.5 kg.Jediné co je dobré u nich je savost.Ale na pampersky nemají(dle mě) :a:

pliny jsou skvely.U miminek ta plina nasaje i Ty michana vajicka.Kamaradka si to moc chvali.Maji jednou chybu a to,ze jsou drahy.

Ahojky, jestli to jsou teď ty nový, tak si hlavně myslím, že jsou zbytečně drahý!!! Kolem 6ti korun jedna plína.

Já kupuju Pampers active baby, dají se sehnat v akci pod 4 koruny a dokonce jsem teď sehnala za 2,80, ale to byla náhoda a vyjímka (jsou prošlé, snad se nám z nich nic nestane). papa

Ahoj! Tak já jsem zkoušela spousty různých plínek a vyhovujou nám jen pampers active a premium care. Jiný už nepoužívám. A beru spíš jen ty premium care, protože u těch druhejch mi docela vadí, že jsou takový voňavý. Ale ani jedny nám nikdy neprotekli a to že tomu dá malej občas solidní nálož:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj..já Pampersky už nepoužívám vůbec, hrozně mi smrdí a jsou takové polonaplněné tou vatou. ty Huggies jsou mnohem kvalitnější a nejsou cítit. malá měla o Pampers opruzeniny po Hug.je nemá....nevim... myslim, že Pampers jsou více reklamní tahák než pořádný pleny:-)

In reply to by lenny

No vidíš, já to měla zase s Huggieskama, pokaždé mi protekly, v noci jsem musela přebalovat,...Teď s Pamperskama mi v pohodě vydrží celou noc a neprotelky mi ani nepamatuju.
Každej to má jinak, kamarákda taky preferuje Huggies, taky jim Pampersky nevyhovovaly. papa

In reply to by Barče

My jsme Huggiesky dostali a byly na dvě věci, tak jsem je prodala dál. Já používám Pampers, jsou skvělý, kdyby plína nebyla těžká, tak ani nevím, že je počůraná :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky