další porod po císaři???

12.11.2009

ahojky tetky, chci se zeptat kdy si můžem pořídit další mimčo když první šlo císařem. mám pocit že doktorka říkala že nesmím rok otěhotnět ale už si přesně nevzpomínám :? . máte někdo zkušenosti z dalším porodem po císaři a co na to bříško říkala ta jizva??? děkujíííí :+^*: :a:

ahoj,jsem dva měsíce po císaři a včera jsem se přesně na toto ptala dr.. takže klidně můžeš otěhotnět hned (vajíčko je oplodněno a roste nahoře a jizvu na děloze máš jakoby dole) ale musela bys mít plánovaný císař a třetí těhu už by bylo víc než rizikove.Jinak když otěhotníš za dva roky tak je to ok a můžeš rodit spontánně.Takže neboj,na potrat bys určo nemusela,jen by to těhu bylo asi o to horší teď že by jizva bolela docela,ale držím palečky ať je to ok ;-)

další porod by měl být nejdřív za rok kvůli tomu aby ti nepraskla při dalším porodu jizva, ale i když otěhotníš teď tak není problém aby ti udělali dalšího císaře, tak se s tím nestresuj, já jsem těhu po císaři -po 4letech budu rodit, a jizva občas dost bolí, teď se to zlepšilo ale jednu dobu to byly fakt muka. :k:

Ahoj, tak já sice po císaři nejsem, ale mojí kamarádce řekla, že by bylo dobrý, kdyby dva roky po císaři počkali.. Říká se(takhle jsme to slyšela já a i mi to říkala moje gynekoložka), že se ženská dává dohromady po normálním porodu rok a po císaři prý dva, tak nevím!!! Určitě bys nemusela na potrat, ale mohla bys mít třeba nějaké komplikace, přeci jenom je císařský řez operace... A asi by to jizva nemusela dobře snášet, opravdu nevím:-)

Ahojky zkušenosti nemám, protože jsem teprv 7měsíců po císaři, ale je to jak říkáš, rok nesmíš otěhotnět :-)

In reply to by Pikun

no to právě nevím, abych pravdu řekla tak s toho mám dost hrůzu, 6 týdnů po porodu jsem začala brát prášky ale nevím jestli dobře protože jsem začala krvácet tak jsem vynechala protože jsem myslela že to je MS ale po týdnu jsem začala krvácet znovu a bolelo mě břicho takže to první MS nebyla, tak jsem teď jak na trní a doufám že to dostanu, protože jsme mezitím s přítelem :*O*: a tak nevím co se bude dít, na potrat fakt nechci :$$: :#o: :n: :n: :n: :n: :n: :n: :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka