Tak jak? aneb záhada zamčenýho pokoje - červíci 2009

11.11.2009

Holky, kde začít?? V sobotu jsme konečně mohli jet domů, no už jsem se těšila, přece jenom už nejsem na bydlení s mámou zvyklá... A bylo to dlouhý.
Přijeli jsme domů a tady děsnej nepořádek, já teda nepořádek čekala, ale holky!!! plechovky od piva po bytě, za topením, na balkoně, vajgly, popel na sporáku a NAŠE vypití petky od vod??? Koupelna tak nějak udělaná-neudělaná...
Já se dokonce rozbrečela, manžel mě držel a já se úplně vzteky klepala, jak jsem bulela.
No, nic přišel pan majitel, že teda tak a tak, a že to průbežně budou ještě dodělávat..? To jsem teda nečekala. A ještě jsem zjistila, že mi v lednici chybí bonboniera Toffiffe od mamky, co jsem dostala k svátku.
U sprchy chyběla hadice s tou hlavou, (dále se průběžně stalo, že u závěsného topení chyběl špunt)-prý mu to ty firmy nedodali. Skřín se nám do koupelny nevešla-na to jsem mu řekla, že si snad dělal návrh a musel to vědět (takže asi nedělal!!!). Tu skřín jsme nejdřív chtěli poslat zpátky, ale nakonec jsem si jí nechala na chodbě proti koupelně, protože sem se na ní těšila a moc se mi líbí. Ale byli jsme včera koupit stejně ještě jednu, nad záchod, abych měla kam dát hygienické potřeby. Taky jsme koupili zrcadlo a světlo nad a Michal dneska zjistil, že pan majitel automaticky počítal, že si tam dáme galerku (zrcadlová skřín, kde je světlo na zapínání-nechal tam stálý proud, takže když to Mcihal namontoval, svítilo by to pořád a kde je zásuvka-neudělal mi u zrcadla zásuvku....jo, pěnila jsem).
Teprve dneska jsem jakžtakž vypalila svoje a Samovi věci, předtím jsem se nikam nedostala, přes bordel a oni si tady do včerejška!!! nechali svůj bordel, který jsme jim mi velkoryse uklidili na hromádku!!!
A ještě v sobotu se stalo to (před zraky pana majitele), že jsem chtěla jít do ložnice přebalit a nakojit Sama, tak jsem srhla pásku a NIC...dveře se mi neotevřeli, tak to zkoušel Michal a taky nic. Pan majitel povídá, že to je asi zamčený. Jo, zamčený to bylo, protože Michal ty dveře vykopl (takže další zbytečný peníze za nový dveře...). Co je na tom divnýho??? My jsme nedostali od původní majitelky od tohodle pokoje klíče, už ona je nemělě... Jediný, co mě napadá, je, že nám někdo projel ložnici a pak to šikovně "zamknul", když zjistil, že dětský pokoj je taky zamčený..., no nevím... Nemáte doma někdo zámečníka, co si o tom myslí? Protože pochybuju, že když se několik dnů nechýbe z dveřmi, tak se sami zamknou...
JInak momentálně máme věci z koupelny v ložnici a věci z kuchyně v děstkým pokoji, nehnem se tu, taky máme dvojbarevný stěny na chodbě, v kuchyni a v obýváku (zeleno-bílou, žluto-bílou a oranžovo-bílou), protože oni malují jenom základní bílou. Ale můžu vám říct, že je mi to u pr...e!
A perlička na závěr???!!! Michal našel ve stoupačkách naši vypitou petku s močí, jo, málem jsem se poblila...
Jinak tu koupelnu vám nafotím až tam všechno bude, ještě tam Michal všechno nepřidělal a taky čekáme na dveře (i do obýváku), pan majitel byl taky vtipnej-prý až je zasadí, tak ve prostřed musí být 24 hodin tyč, takže já to budu se Samem v náručí podlejzat? Kurva, pardon!
A konečně z jiného soudku-dneska jsme byli se Samem poprvé na velkém plavání s více maminkama a dětma, má za sebou poslední hexu, takže už jenom očkování na pneumokoka, taky jsem mu na vaše doporučení nakoupila přesnídávky (ale začnu až v půl roce-27.11.) a taky jsem mu koupila kašičku na dobrou noc, ale nějak nemám sílu jí udělat... Ale zítra přijede mamka, abych aspon něco udělala-se Samem to nejde, tak jí třeba připravím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka