Nekonečné čekání

09.11.2009

tak už jsme po termínu, ten jsme měli včera. Od pátku v nemocnici, každý den vyšetření, pak hamilton, 2 provokačky, zátěžový test a dnes jeden prostin. :) a prd. Täk si říkám, že je to tu už vážně nekonečný. Do toho samozřejmě milion SMS, tak co už????? Už ani neodpovídám, je to opravdu opruz každýmu vysvětlovat, že bych vážně napsala, kdyby se už stalo. Chápu, že jsou všichni napjatí, ale taky doprčic musí chápat, že pro mě je to nejdelší. Jen čučím do stropu nebo z okna, pak rychle na záznam, nic, tak vyšetření, ¨volně na dva a kontrakce žádný. Tak zítra dostanu 2 prostiny a doufám, že už se to nějak prolomí. Je to vážně zvláštní říct, ale já už se těším, až to bude za mnou. Ne že bych se na porod nějak těšila, ale tohle čekání je jako nějaká never ending story. Sestřička ze sálů se dneska smála a říkala, nebojte, takovejch už bylo, co říkaly, že snad nikdy neporodí, ale ono to vždycky musí přijít, NEBOJTE. No tak si říkám, ok, malej si prostě snaží vybrat nějaký pěkný datum :) Já se narodila 9.10., tak teoreticky, kdyby chtěl navázat tak zítra má možnost, že - 10.11. :) Ale je fakt že 11.11. se taky dobře pamatuje...... no tak uvidíme, jak se cvrček rozhodne. Snažím se nebýt příliš spruzená, ale je to fakt těžký.... Tak mi držte palečky, ať už to nějak doklepem ;)

holky strašně moc děkujeme za gratulace a přáníčka!!!! :) až se trochu vzpamatuju dám sem nějakou tu fotečku a dojmy ze sálu :) pa pa a všem tfuj tfuj tfuj, ať už to máte za sebou! ;)

Teda Fee, já hledím jak puk, jak to dobře zvládáš!! já jsem na mrtvici kolikrát už teď a to jsem teprve 38tt!! já se ti ani nedivím, že tě nebaví odepisovat na smsky, mě naštěstí zatím žádný takový nechodí- naštěstí :///:
Jasně, že jednou porodit musíš, to je přece jasný, ne? :///: a ani se ti nedivím, že už bys to měla ráda za sebou! po takovým martýriu!!! je to na palicu, co?? Malej chce asi fakt vydržet do 11.11, to by měla možná porodit i Lucinka, tak aspoň by byly dvě nově narozená LPčka v jeden den :qu:
POSÍLÁM TI HODNĚ SÍLY!! (teda pokud to takhle jde :C]]: ) DRŽ SE! a kdyby něco, dej hned vědět!!!

Ahojky, tak to ti vůbec nezávidím. Musí to být hrozný opruz hlavně v tý nemocnici. :( Doma by to určitě uteklo trošičku líp. Držíme pěstičky, aby to dneska zabralo a malý se umoudřil a šel ven. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

večer v půl devaté začaly mega kontrakce a druhý den po půlnoci už vykouknul na svět, děkuju za ty palečky !!! :)

my máme s Leotýnkou termín dnes 9.11. a taky čekáme kdy se nám bude chtít ven. Zatím ale nejsem vůbec nachystaná tak rada sestřičky zněla, že místo zavádění čípků na vyvolání porodu je lepší a příjemnější sex, jelikož mužské sperma obsahuje prostagladin, a pak to jde prý líp.Takže s taťkou řádíme :*O*: aby se už Leontýnce chtělo za náma. Tobě chodí sms na který nemusíš odpovídat když nechceš, ale když já tady u nás vylezu ven tak se mě ty hloupý lidi ptaj ještě nic???? Co na to chceš říct....... jo pupek sem si nechala na okrasu a kočár stojí venku ........ hloupý nepředěláš a je jasný že by jsi svým blízkým vědět dala, tak na to prď. Budu ti držet palečky a' už máš cipíska u sebe. :||): ...pa drž se

Já jsem na tom podobně - jen s tím rozdílem, že termín jsem měla už v pátek a Dr se mnou nic nedělá. :O - nějak to neřeší, tak nevím, jestli je to lepší nebo horší. Zítra jdu na monitor a ve čtvrtek zas - i s prohlídkou a to mi jen naznačoval, že už bysme domluvili vyvolání a toho se docela bojím :n:
Jo, jediný co mi řekl, tak to bylo to, že máme souložit :*O*: - fakt vtipný!!
Snažím se na to všechno nemyslet, ale moc to nejde...
A s těma SMSkama, mailama a dokonce i telefonátama je to fakt hrůza! Nepochopim, že jim nedojde, že je to pro nás nepříjemný - že je sice hezký, že na nás takhle myslí, ale mohou snad počkat, až se ozveme my!
Tak držím palce, ať máme ty zlatíčka co nejdřív doma!!! :|P:

In reply to by jarkav

tak u nás sex nezabíral, ono to v tom prášku totiž je koňská dávka, to se bohužel nedá za normálních okolností zasuplovat domácím řáděním :) Jen klid, Mimčo s i prej řekne samo kdy chce, a pokud mu to netrvá příliš dlouho, dopřej si to, že nemusíš čekat někde zavřená, co s tebou dalšího budou provádět, fakt jsem ztrácela už nervy........ držím pěstičky, ať to přijde spontálně a je to rychlé ;)

In reply to by Fee

Já moc a moc gratuluju a děkuju. My jsme také doufali v ten hezký datum, ale neklaplo to - stále jsem kindervajíčko s překvapením, zítra jdeme na kontrolu a nejspíš v pondělí by nás čekalo vyvolání... :||): Pořád doufám, že se rozmyslí sám.

Já to znám, čekala jsem 10 dní a pak ještě 2 dny v nemocnici. A ty 2 dny byly pro mě ty nejdelší v mým životě a každý se pořád ptal, už mě to lezlo krkem.
Takže tě moc dobře chápu. Drž se a přeji Ti ať to už máš co nejrychelji za sebou.

Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky