ahojik......

11.11.2009

ahojik holky, tak hlaseni o me :spid: ne/ma dorazit pate 13 vcera jsem dopapkala dupos mam citlivejsi prsa tak uvidime jak to dopadne po ranu mi je obcas na :sick: jinak nic a vsem snazilkam drzim palecky at maji // veronika

Pátek třináctého.Některým prý naopak přináší štěstí.Tak tfuj,tfuj tfuj at´jsou // :)

Čau niky,jasně,že budu držet palčáky :one: Jen pozor Duphaston a Utrogestan vyvolávají naprosto stejný příznaky,jako bys byla těhu :) Tak tfuj tfuj tfuj

Ahojky, já (ne) čekám 14.11. Budeme si držet palečky :) . Tak ať se zadaří a ta potvora Tě obloukem obejde Niko. :a:

In reply to by Dag2

Ahoj holky..čekatelky snažilky... :spid: má u mně dorazit dnes...Zatím nic...Tak kéž by nedorazila...Zatím nic nepozoruji...Ještě mně napadlo,jestli cyklus nemůže ,,rozházet" čaj z kontryhele..Cyklus mám pravidelný přesně na den..ale je možné,že ten čaj s tím něco udělat může.co..???

In reply to by DIDI

Ahojky jen jsem chtela reagovat ze me caj z kontryhele cyklus rozhazel z 33 na 41 dni,tak pozor stane se ze nekomu nesedne me po nem bylo i zle,no ale jinak nam nejspise pomohl k tehu :-) predevcirej jsem objevila carku na testu ktera sili!!tak drzim moc moc a cmo palecky!!!

In reply to by DIDI

Ahoj :) S čajíkem zkušenost nemám.Ale mrchu může posunout prakticky cokoliv,rozrušení,nachlazení,strach z toho,že přijde či naopak...atd..Každopádně bud´v pohodě a přeji at´Ti to klapne.Držím snažilkám pěstičky :)

In reply to by Dag2

Díky moc !!!! Kéž by to snažilkování vyšlo....Pravda je ta,že čím více si to mimi člověk přeje, podvědomně se dostaví příznaky,jakoby se povedlo...až si to člověk vsugeruje...

In reply to by Dag2

Ahoj holky!!!!! Tak dávám vědět,jak jsem slíbila...:včera jsem měla dostat MS..zatím stále nic....Test si raději ještě nedělám...Už dva dny mám pocit,jakoby MS měla dojít (většinou nemívám ty ,,předzvěsti přicházející MS)..občas pobolívá podbříek jako při MS a trošku citlivější bradavky..ale to opravdu trošku...Dám tomu zítřek a pak se asi otestuju...
Právě mě napadlo,že díky tomu kontryhelovému čaji se mi mohl cyklus rozházet a prodloužit...A jak se máte vy???

In reply to by DIDI

Tak to snad dopadne dle očekáváví :)
já mám ještě pár dní do MS takže nervičky.Posledně se mi to posunulo zřejmě právě kvůli nervům :///: S tím čajem nevím-nemám zkušenost.
Zatím držím palečky.

In reply to by Dag2

Daginko...a kdyže máš dostat MS????
No,už 5měsíců jsem vždy zklamaná,když vidím na testu jednu čárku...Už v to přestávám doufat...tak trochu..že se povedlo...:-(( Ale utěšuju se tím,že optimální je na snažení rok..Tak se utěšuju tímto..Ale manžel byl před cca 2rokama na testu spermií (to jsme se ještě neznali) a bylo to tak tak na hranici..takže by asi stálo za to se jít nechat vyšetřit-oba,ať víme více a třeba se nesnažíme marně..

In reply to by DIDI

Asi 16týho..tedy pokud se mi to zase neposune :s:
Snažení čtvrtý měsíc.Rok snažení mě děsí.Vydržely jiný,tak se nedá nic dělat a doufat každý měsíc jako ostatní.K vašemu snažení: asi by ti dr řekl(a),že je to marný.Pokud považuje,že u tebe je vše ok.Tak neztrácej naději.Vypadá to (u tebe) ale moc dobře..tak doufám,že tam bude :cc): A budeš se nám brzy chlubit se samýma dobrýma zprávičkama a tak... :j)

In reply to by Dag2

Včera jsme byli večer s přátely na svatomartinskou husu..a i to víno..a taky si myslím,že alkohol může MS oddálit...vypila jsem za celý večer 4dcl vína..a pak jsme to završili štamprlí bechcera...A cítím se jakobych vypila nejméně 2litry vína...Dneska to musím v práci přežít a těším se,jak si odpoledne na hodinku lehnu,až dojedu domů.:-)
16.11. je v pondělí,jak se teď dívám do kalendáře...Máš už nějaké možné příznaky,že by se vám mohlo zadařit???hmm???

In reply to by DIDI

Jediný co jsem postřehla,tak že mi je po ránu i přes den i večer občas špatně...jako pocit když se nenajíš a je ti prostě blbě.Tak něco slupnu a vpohodě.Jenže tohle mívám celý život jak se do devíti ráno nenasnídám je mi blbě dokud něco nesním.Akorát ted´se mi to stáva i jindy než ráno.a to ikdyž se nasnídám.Jinak jsem v pohodě.Tohle je zkrátka sporný..nevím zda doufat,nebo jsou to zase jen nervy a nehabruje mi žaludek :#o:
Ten alkohol by asi neměl oddálit MS ten rozproudí krev,roztáhne cévy,prý to bývá naopak,že jí spíš sputí.... :///:

In reply to by Dag2

Daginko,
kéž by se zadařilo,že...Ale že ti bývá špatně i přes den a večer...hmm,to může opravdu znamenat mimi...Některé ženy to ani nepoznají,že jsou těhotné..nemají příznaky...
Jsme zvědavá,co ti tady napíšu zítra...-jestli už jsem MS dostala a nebo ne..A taky jsem zvědavá,co napíšeš ty v pondělí...
A kromě toho,že ti bývá špatně..je ještě něco,co na sobě pozoruješ???bolesti břicha apod..??

Já už trpím týden takovým bílým výtokem,který je bez zápachu...Ale opravdu slabým..Někde jsem se dočetla,že to bude zvýšenou hladinou hormonů-proto větší tvorba toho bílého...Prvně jsem si teda přečetla,že to mívají těhule..-prvně při zahnízďování a i pak..Ale to už jsme si říkala:,,holka,ty jsi střelená a za vším vidíš,že se zadařilo..."

In reply to by DIDI

:s: Normálně jsme střelený tou touhou po mimi...příroda :j)
Občas mě píchne v podbříšku,jeden den citlivá prsa na dotek,další zase ne... to bude to vsugerování.Jinak fakt nic neobvyklýho.Ty výtoky co popisuješ hodně udávají jako příznak.Jsem napjatá jak kšandy...co zítra sdělíš.Moc ti to přeju!!!!!!! :j)

In reply to by Dag2

Daginko,držme si palce..Taky ti to moc přeji!!!!
A jinak jsme fakt kachničky,jak si vsugerováváme,že se určitě zadařilo a věříme tomu..a pak na testu vidíme jen tu jednu /. Takže z toho vyplývá:pozorovat se méně a doufat,že tentokrát budou ty čárky // !!!
Zítra ti písnu,jak jsem na tom...Zatím apppapa a hezké odpoledne!!!

In reply to by Dag2

Ahoj Daginko...
Omlouvám se,že píši až teď !!! Dneska jsem měla v práci takový frmol,že nebyl vůbec čas jít na net...U mně je to dnes stejné - MS nepřišla...Ten bílý nezapáchající výtok mám jště více...je takový hustý...Jinak příznaky žádné...Ráno jsem si chtěla udělat test,ale už tak jsem vstanula pozdě, tak jsem ho hodila do kabelky,že se otestuju v práci..ale tam jsem to stihla až kolem 12hod, což je pozdě,ptž to musí být z ranní moči...takže vyšel negativní. Ale přikládám to celé spíš tomu kontryhelovému čaji...Jak psala v diskuzi-viz výše-laila-rozházelo jí to MS

In reply to by DIDI

Nezoufej....třeba se nic neukázalo jen kvůli tomu,že už to bylo moc zředěné a některým to i pár dní po spoždění neukázalo na testu nic.Držím palčky jo.
:a:

In reply to by DIDI

Ahoj.Tedy to mě mrzí..dej tomu ještě chvilku.Nemůžu nic ani "říct".Zbývá jen doufat,že se ještě ukáže později a nebo holt příště.Já se cítím dobře...pořád stejně.Takže žádný změny:o( Takže asi bude následovat MS a další pokusy...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka