stroupky na hlavičce

12.11.2009

:a: ahoj maminky,mám dotaz,máme doma skoro 4.měsíčního broučka,a od narození má nahoře na hlavičce takové stroupky,nevíte jak se jich zbavit,večer po koupeli mu to vždy namažu hipp olejíčkem,aby mu to zvláčnělo,ale ráno to má zase tak moc vysušené,takže nevíte co s tím,měli jste to taky někdo?Moc děkuji za příspěvky :|P:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Doktorka nám poradila koupit v lékárně olivovej olej, přímo na to. Stál pár korun. Namazat na hlavičku a dát slabonkou čepičku, nechat tak hodinku, dvě před koupáním, pak vyčesat a umejt hlavičku šampónem. Udělala jsem to 2x a má to pryč :a:

In reply to by Martta

Jo aháá, tak to já ji mazala po koupání.. a nechala tak.. a jinak .. spíš lila olej.. pač jsme vlasatci.. a husté mám já a tatínek, takže aby se něco dostalo k pokožce a nepohltily to vlasy, tak leda nalít.. a vlasy jsou pak pěkně slizovaté :s: a voní po olivách, které nejím a smrdí mi to :c: ale stejně mě to neodrazuje, malou miluju.

In reply to by lilian

:s: :s: :s: vypadala zanedbaně - jsem se teď zasmála. Jsem četla to pod tím. Jojo, malýmu to pomohlo po dvou dnech. Olej mi prodali v lékárně - odlili do malý lahvičky kolik jsem si řekla. On ten z lékárny skoro vůbec olivama cítit není, dokonce jsem přemýšlela, jestli to vůbec oliv. olej je, ale asi jo, když je to tam napsaný :///: :a:

In reply to by Martta

já si v lékárně koupila před porodem slunečnicový.. ale ten už je vypatlaný hihi spotřebovaný dávno. Ale snad na nás dojde řada zítra na kožním, teda pokud táta dojede včas.. ráda bych,aby kožní viděla i jeho, a jeho ekzém, na který nepomáhá nic. a snad nám poradí co na to..

My to máme taky.. a škrabe si to.. a jelikož jsme od narození vlasatci, tak jediný způsob, jak jsem ji na to dostala olej, bylo, nalít ji ho na hlavu, takže měla vlasy totálně od oleje.. a vypadala zanedbaně. Zítra se snad dostaneme na kožní, má asi sklon k ekzému, což bych ráda, aby nám potvrdili, nebo vyvrátili a řekli co a jak..
----------------------------------------------------
Karolínka (8.7.2009)

že každému mimču se loupe kůžička jinak, a že až to začne, máme hooodně olejovat. Ale my už to máme za sebou, bylo to hustý, loupala se chudinka, ale už je OK. Mazej a vydrž!

máme to taky,je nám skoro 8 měsíců a odstranit to pořádně nejde,malá má už hodně vlásků a má je dlouhý,kudlala bych ji.Dr mi říkal,že se to kolem roka ztratí-tak doufám.K

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka