Ahoj...

12.11.2009

Ahoj,už dlouho pročítám Vaše články a rozhodla jsem se že taky napíši.S manželem se snažíme o miminko už přes půl roku a stále se nedaří.Antikoncepci neberu už skoro dva roky takže v tom by problém být neměl.Ted má MS dorazit v úterý...Tak uvidíme jak to dopadne :s: Začala jsem měřit tenhle měsíc i Bt ale byla jsem skoro 14 dní nemocná a zrovna přes období ov takže měřit budu až přístí měsíc...to jsem na to zvědavá :#o: Tak všem přeji krásný den ..papa

Děkuju holky,jste mooooc hodné...zatím jsem jakštakš klidná...a když se nepovede do příštího roku tak asi zajdu za doktorem a přítele pošlu na spermiogram :///: ten bude mít radost...Ale fakt nejhorší je že mi kamoška před dvěma měsíci řekla že by už asi taky chtěla mimi...no a co myslíte...samozřejmě už je v tom :\x: No co já snad taky někdy budu :dance:

Snaž se na to moc nemyslet, vím, že to nejde. Ale čím víc se tím budeš trápit, tím to bude horší. Nám to také trvalo dlouho, při prvním snažení jsme to nakonec na rok odložili. Při druhém snažení jsem po půl roce na začátku těhotenství potratila, tak mi taky bylo na nic. Nejhorší bylo, že manžel je "hrdopýšek" a dostat ho na testy, to by se mi nepovedlo. Ale pořídil mi mikroskop na sliny, pro zjištění ovulace. Jsem lenoch a vstávala jsem do práce před pátou, tak mi to vlastně usnadnil. A za 4 měsíce jsme se mohli těšit z těhotenství.
Držím pěstičky, ať se brzy podaří. Opravdu není jednoduché koukat na kamarádky, které si řeknou, že si pořídí mimčo a do roka ho mají. Hlavně nepropadat depresím, to se pak přenese na oba partnery a nedopadá to dobře. Tak se drž :-)

Ahojky...neboj určitě se zadaří... My jsme tedy čekali přes 2 roky a to bych ti rozhodně nepřála, ale teď už mám jen pár týdnů do porodu :-) Už ti dělal tvůj gynekolog hormonální obraz? Já jsem ho měla špatný a vlastně jsem neovulovala, tak třeba budeš mít podobný problém... ale půl roku je ještě relativně krátká doba... A co manžel a spermiogram? Moc držím palečky, ať se vám brzy zadaří a hlásíš nám tady // na testu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka