šílení sousedé

12.11.2009

ahoj holky, může se zdát, že to sem nepatří, ale já myslím že ano, protože mi to hrozně stresuje- buší mi srdce jak šílené a jsem na nervy... Tak tedy: máme nové sousedy - asi dva týdny a z toho týden už bydlí. U nás je všechno slyšet - máme vedle nich ložnici - no a paní sousedka je blázen. Každou noc řve hystericky na manžela, že je hajzl, jak jí podvádí, že ho opustí, ať vypadne..., když řekne že teda jde, tak na něj řve, že to by se mu líbilo, že nepůjde nikam, do toho se vzbudí malá dcerka (asi 3 roky) ta pláče... Když její muž není doma, tak to není lepší, protože mu zase telefonuje a řve na něj, kdy přijde, že tam sama nebude... včera přijel až v půl čtvrté ráno i s tou malou - což je taky normální.... Můj manžel jim byl domluvit, ale nepomohlo to, teď si vypnuli zvonek a na klepání nereagují. Nevím co mám dělat. díky, že jste mně vyslechly/přečetly a díky za případnou radu, názor.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,ja bych na ne taky zavolala policajty.Ale teda ti reknu-mi je strasne lito te holcicky-ta co musi prozivat chuderka mala :r: :r:

In reply to by flekies

no jak říkám, přijde mi to až to poslední... a navíc jak píše dole Kateřina K. tak si myslím, že to nakonec může všechno ještě zhoršit. Já s mima nemůžu válčit - bojím se o miminko.

Děs ten penelák co? My máme taky nového souseda a to je fakt dílo. Do nedávna tam bydlela mladá rodina s 2letým capartem a nikdy jsem nic neslyšela a toho vola slyším i vykonovát potřebu. Fakt nechutný. Nevím co má doma za nábytek, ale zvuky, že si připadám jak na hradě. Všechno mu tam různě vrže, píská....no na palici. Ještě si pouští dvě písničky pořád dokola a já už z nich opravdu kvetu. No, ale nejvíc mi vadí ten záchod, fakt holky opravdu nechuťárna, co on tam dělá. Manžel už se kouká po nějakým domečku a doufám, že se nám podaří něco sehnat a panelák už nikdy víc. My třeba máme v sušárně návod jak věšet prádlo :jawdrop: :Prádlo nepřehazujte, ale použávejte kolíčky :jawdrop: Co je komu do toho jak si věším prádlo, no ne?

In reply to by Ivik77

no, on to není panelák, je to starý činžák :( ale tahle stěna se sousedy je jen příčka, nevím proč. V paneláku sem bydlela chviličku, když nám v domě v zimě hořelo a nešel pak dlouho plyn - nemohli sme topit a tam to byla taky síla. dveře od výtahu mlátily, že se třásl dům, sousedé pod námi měli vlčáka a chodili ráno v pět do práce - pes od pěti hodin štěkal jak pominutej a o zvucích na záchodě? to byl horor. to hnusné kuřácké kašlání a dávení...

na téma příšerných sousedů bych mohla vydat román!!Mám Rd,který je rozdělen na 2 bytové jednotky.Jednu mám já,druhou naši "milí"sousedé.Nejdřív byl problém,že málo(pak zas hodně)topíme.Tak jsem si dala plyn.Tak mi začali nadávat,že jsem líná panička,když nemusím topit.Pak byl problém se společným vodoměrem.Tak jsem si nechala udělat své vedení se svým vodoměrem.Pak jsem zas moc často stírala schodiště(asi 2x týdně,protože tym byl prach z uhlí a synek nosil na botech z venku bahno)-také problém.No a že nás soused kope do dveří,budil mi syna opileckými výlevy,byl agresivní,doma se do nocích hádali a prali...normál.První vetší problém byl,když mne opilý soused fyzicky napadl.Byla jsem na RTG s hrudníkem a na neschopence.Dala jsem to policii.Dostal směšnou pokutu.Za chvíli se to opakovalo,zase jsem to dala policii a dostal další směšnou pokutu(1000 Kč!).Pak na mne ta jeho milá ženuška vřeštěla jak pominutá a druhý den jsem v 17.tém týdnu potratila.
Odstěhovala jsem se.Nemám na ně nervy.Zákony ani policie nepomohou a nemíním se stresovat.Už jak se k tomu baráku blížím,klepu se jak ratlík....
Jo a pokud to dáš policii,počítej s tím,že se vztahy ještě zhorší,přibudou naschvály a pomluvy...K

In reply to by Katerina.K

ježiši! tak to je síla. je mi líto, co se ti stalo a taky se bojím, abych se jednou nerozčílila a nebylo z toho neštěstí. Sakra, tyhle pitomce mi byl čert dlužen. mám taky strach, že manželovi rupne v "kouli" a bude z toho malér. Je mi z toho smutno a mám vztek, že jsou lidi, kteří jsou tak bezohlední sobci. Měla sem takovej svůj rituálek, pře spaním sem si četla, střídala sem beletrii s knížkou o miminku. bylo to hrozně příjemné - zavrtat se a číst... ale teď mi to celé zničili :(

In reply to by Líza

jedině,s čím by sis pomohla,by bylo to točit na kameru.Pak to dát k soudu,proř.by byly zachyceny důkazy pro sociálku(ta malá holčička).Ale jak říkám,nevíš,co to může udělat s tebou(tvým těhotenstvím),musíš mít na to nervy a žaludek a počítat s tím,že oni budou tí chuděrky ukřivdění a ty ta fůrie...-znát to ze své zkušenosti.
Pokud bych se ještě měla vrátit do toho baráku,koupila bych si paralyzer a diktafon,prootže když pak přijeli policajti,bylo to slovo proti slovu...,ale s dětmi se mi tam nechce,soudedi jsou nevypočitaletný svi.. a nevím,co jim rupne v kouli,hlavně tomu ožralovi.Ten,když je opilej,je to machr,king a mistr světa a když vystřízliví,tak je malinkej jako myška...
Přeji pevné nervy!!!Kateřina

ahoj, musí to být hrozný. My máme na sousedy naštěstí kliku. Pokud ruší noční klid-který platí od 22hodin, tak bych zavolala policajty. Když nepochopí že jiný lidi chtěj mít klid a chovají se jako hovada. Snad to pomůže :a:

In reply to by JaMiOn

díky. no tohle si schovávám, jako nejkrajnější variantu. Měl by jim domluvit majitel, kterému sem si stěžovala a pokud to bude pokračovat, což asi bude, protože ta paní je nenormální, tak prostě tu policii zavolám. Ale nechce se mi do toho. Mají tu malou holčičku, budou na ně v noci bušit policajti.... je to hrozný.

In reply to by Líza

myslíš si že té holčičce je dobře když slyší hádky? já si myslim že ne. Tohle je taky týrání dětí. Ta holčička musí být strašně nešťastná. Já bych neváhala. Sousedi nesousedi. Nedá se snima domluvit tak ať to řeší nikdo jinej. Uvidíš co stím udělá správce-jestli vůbec něco udělá :a:

Ahoj. To musí být hrozný. Když jim nejde domluvit,tak bych na ně asi zavolala policii,že ruší nošní klid,jinak nevím.

In reply to by Líza

vůbec to extrémní neni. Až budeš mít mimčo a oni budou dělat takovejhle vyrvál tak si budeš říkat proč jsem nic nudělala dříve. Ono neni oč stát když ti vzbudí miminko-to mi věř. U nás u baráku byla otevřená hospoda-teda spíš bar. Vylejzaly z něj ve 3 ráno ožralí lidé, kteří dělali neuvěřitelnej borde (i v týdnu). Rozbíjeli flašky, řvali, prali se, vyhazovali odpadky z kontejnerů. Kolikrát toto běsnění trvalo i 2-3hodiny. Nemohli jsme spát. Syna pořád budili-byl problém ho znov uspat. Manžel na ně zavolal policajty (městskou) 2x. Policajti vyjížděli i 3x do týdne. Nakonec magistrát tento pajzl zrušil. Od té doby je klid.
Tím že zavoláš policajty neuděláš ty nic špatného. Když jsou hloupí a nenechaj si domluvit-tak ať to řeší nikdo jiný. Můžou dostat pokutu a nebo pokárání. Věřim tomu že je nejdříve pokárají-pokud se to bude opakovat tak jim hrozí pokuta. Možná bych si snima zkusila ještě promluvit-jestli nato máš sílu. Když se nebudou hádat. Třeba když ona bude sama doma. Řekni že jejich chování je sobecké a ať se hádaj třeba ve sklepě, ale ne aby rušili ostatní lidi. Držim palce ať se to zlepší :a:

In reply to by Líza

a to co ti dělají není extrém??? hele já bych neváhala, na mě málem volali policii,kvůli psům,které jsem nechala samotné v bytě a oni začali šíleně vít...a už jsme tam měli lístek,že jestli se to bude opakovat,volají policii- takže jsem se odstěhovala zpět k mamině,jelikož to svýho psa nemohu odnaučit...ale to je na dlouho... takže klidně zavolej a požádej je o pomoc,tohle nejde,máš malé dítě..

In reply to by luucya

no zvážím to jako krajní variantu. miminko ještě nemám, zatím čekám a právě neustálé řešení těch magorů vedle mi nedělá dobře, krom toho, že se nevyspím. chodím do práce a vstávám brzy...

In reply to by Líza

jo to je jejich dcerka? aha..ups... no ale i tak..nevím nevím,co bych dělala já...ale jsem teď 31tt a jsem celkem protivná-to víš,nabrala jsem 20kilo,a tak nějak všechno...a prostě mě vytočí i maličkost,přitom jsem od přírody šílenej kliďas,a to už by muselo být aby mě něco naštvalo..a teĎ? mě naštve i když si přede mnou stoupne do fronty ženská a je pomalá ,nebo tak...hehe

In reply to by luucya

to jo, to já sem taky víc napružená, než obvykle (i když kliďas tedy nejsem :) ) ale tohle je prostě fakt, manžel je z toho taky na prášky a to má dobré spaní. Už sem si i stěžovala majiteli domu. ale nějak nevěřím, že by to pomohlo...

In reply to by Líza

To musí být hodně nepříjemné! Já být tvým manželem, tak bych se tam vydala ještě jednou a upozornila je na to, že noční klid je od 22 hod a že vás to opravdu obtěžuje a že když se to bude opakovat, tak se prostě obrátite jinam /na policii/....myslím, že je to pro ně srozumitelné!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky