Moje noc

12.11.2009

Ahojky,tak nejprve.To asi znáte,když přijde domů drahá polovička mužská.A řekne Vám,že ho bolí v krku a má rýmičku.tak hned umírá,že?Tak jsem ho odstěhovala do vedlejšího pokoje na samotku.
To není to nejhorší.Když jsem šla večer spát tak ta naše malá mne vůbec nenechala.Ta snad nacvičovala na noční cvičení či co.Zda jsem naspala cca 3hodky tak to je hodně.
A v krámě jsem se omylem prokecla,že čekám holku.No i nu-to se stává :-) Život jde dál.

Ahojda, to taky známe. Kašel a rýmička - smrt za dveřma. Čajíčky, prášečky,obkládky. Jiné je to v tom, že pokud jsem nemocná já (a to odpadnu až když je mi fakt hodně zle), veškerou péči mi oplácí. Takže u nás dobrý.

u nás je to tak že když sem s kamarádkou a přítelem měla jít na disco tak tomu mýmu se pokaždý udělalo špatně a chytil teploty

:s: holky, neco mi to pripomina :s: jsou to ale padavky :s: u nas je to naprosto stejne, ryma, a uz prede mnou silene kejcha, a vzdycha, a funi, jak je na tom strasne zle, a ja varim cajicky do kola :00: :s:

Ahoj tak koukám,že je to všude stejný.Jak se dostaví rýmička a kašlík,tak chlapy lehnou a ženské vy se starejte.Čajíčky,kapesníčky,kapky do nosa popř.noviny až pod nosánek.Pomalu si ani nos nemůže utřít jak je to strašný a kdyby jim to nebylo blbé,tak by nejraději měli nočník u postele aby nemuseli na wc.ale jak se to nedej Bože obrátí a mají skákat oni kolem nás,tak mají miliony práce a řečí.To mě osobně pak nějaké stonání hodně rychle přejde :) Takže holky budťe v klidu nejste v tom samy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky