3D ultrazvuk

11.11.2009

Tak jsme byli ve 23. týdnu na 3D ultrazvuku. Malá byla k nám otočena páteří, zádíčkama, spala a tvář měla zabořenou do placenty a pro jistotu, kdyby se nám ji náhodou podařilo probudit a natočit obličej, strčila si před obličej ještě obě ruce. 30 min se doktor trápil, ale obličej nám neukázal. Malou se nám nepodařilo vzbudit a to ani tlaky utz sondy ani polohováním mě, ani třepáním bříška. Marná snaha. Za 14 dní jdu na dotočení záběrů v případě, že bude lépe otočená a nebude spát, což ale pochybuji. Ale alespoň máme potvrzené, že to bude holčička. To bylo vidět pěkně:-))

Díky všem za komentáře, určitě to zkusím s něčím sladkým a příoadně s Colou, to by bylo, aby jí to neprobralo, já totiž jinak na sladké teď moc nejsem a kofein si nedopřávám vůbec, tak to s ní asi zacvičí :-))

Teda tak to je pech, snad se vám maličká ukáže na tom dotočení :one: mě čeká 3D za 14 dnů a to budeme s prckem 26tt+0 tak jsem zvědavá jak se ten náš pochlapí :///:

Niky tak to je pech :-( ...No aspoň že to pohlaví máte jasné :girl: ..Určo ale zkus to, co Ti radí Nikky..Ony opravdu mimča jsou nejvíc aktivní tak půl hodiny po jídle a když jim tam pošleš něco sladkého, tak to teprve řádí :c: ..Holt lidská rasa je na to sladké naprogramovaná :-)..

In reply to by ZelaZuzu

Zuzicku to je pravda a kort teda ja a malej porad bych neco sladkeho akorat vcera jsem teda mela vycitky ze jsem mu dala tolik kofeinu a k tomu jsem mela jeste 2kafca za den,me ted tááááák chutna velvet a s mlickem sice radsi delam slabsi nez driv,ale stejne v kombinaci s colou to bylo teda kofeinu az se malej do 21h vecer nezastavil a porad kopal a silne,takze dneska odvykacka a zadny kofein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n: :n: :n: :n: :n: :n: Sice jsem vstala a udelala si kavu,ale srkla jsem si a normalne se mi zvedl zaludek a piji po ranku tehulkovsky cajik :s:

In reply to by Nikkys

Neboj Nikky..pro jednou ho to nezabije :-)..Taky mám ráda Velvet s mlíkem..Asi od 9tt až do 14-15tt jsem kafe nepila, protože jsem na něho neměla takovou chuť, že bych si ho dobrovolně nedala, ale po tom 15tt se mi na kafíčko opět chuť vrátila, tak ho piju cca 1denně, někdy dvě, někdy ani jedno..Ale ikdyž kofein určo vhodný není, tak to malé množství, co je v jednom nebo dvou kafíčkách myslím škodit nemůže..Navíc mám nízký tlak, tak se mi spoň trochu zvedne :-D..

Niky tak nas malej byl taky natocenej spatne,ale nespal ja totiz hodku pred ultrazvukem vypila cocacolu a jeste sladkou horkou cokoladu a fakt to zabira,malej byl vzhuru a sice s nama bojoval,ale nakonec se preci jen pootocil aspon na minutku sme videli jeho krasny oblicejicek a jak si zyvnul,ale teda pak cele odpoledne az do 9vecer mi skakalo bricho jak cert asi ta davka kofeinu :s: Tak to taky zkuste a uvidis pa :a:

moc dobře vím,o čem mluvíš.My byly na 3D ultrazvuku v 24.týdnu a dopadli jsme podobně :///: .Mimčo si pořád obličejík schovávalo ručičkama,takže jsme toho moc neviděli.Pohlaví jsme vědět nechtěli,takže nebylo moc k vidění ://: .Někomu vyjde tak krásný ultrazvuk...
Určitě to za 14 dní bude lepší,uvidíš :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka