už to vííí

11.11.2009

Tak jsem mu to včera řekla....v restauraci, když šel na záchod, tak jsem položila krabičku na stůl a v ní byl test a dudlík.příšel, lekl se že máme nějaké výročí a že mi nic nekoupil a pak to otevřel....byl roztomilej....byl šťastnej...s tou krabičkou chodil i na zachod a měl ji na nočním stolku a koukal jestli ta čárka náhodou nezmizí :) příští středu jdu k doktoroj....tak jsem zvědavá...přála bych si aby bylo vše ok....jop holky co mám ted brát za vitaminy?beřru kyselinu listovou a piju kontryhelovy caj...můžu i nadále?a v jakem množství?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to je fakt moc hezký, gratuluji.
Já si dělala test včera ráno, když jsme s manželem oba vstávali... Takže o tom věděl a čekali sme na výsledek spolu.
Když byl pozitivní, tak sem chodila po bytě jak smylsu zbavená, on mě objal a ptal se, kdy půjdu k Dr. :-)
No a jdu tam za týden...

Ahoj, jéééééé to muselo být krásný.
S tím čajem, já taky slyšela, že se v těhu pít nemá, že je jen na zlepšení ms cyklu a na růst děložní sliznice a že způsobuje lehké stahy dělohy...na to fakt pozor. Jestli si pořád nejsi jistá, tak se zeptej v lékárně. A vitamínky ti už holky poradily a klidně k tomu ber i kys. listovou, tou se nepředávkuješ a není jí nikdy dost ;)

holky ale ja všude čtu že kontryhelový čaj se s mí i v těhotenství, tak mi prosím poraďte...

Ahoj a gratuluji. Pokud budeš brát vitamíny-třeba Calibrum,Mamavit ATD, tak kyselinu listovou už neber,je obsažená v těchto vitamínech.

Kyselina listovou ber a když tak nějaké vitamínky, GS mamavit, clibrum babyplan, poptej se v lékárně, nějaké ti doporučí a přestaň pít ten kontryhleový čaj. V těhotenství se nesmí pít, protože kontryhel způsobuje stahy dělohy. Kontryhel se pije jen na posílení růstu děložní sliznice.

Caj urcite ne listovku ano a jsou primo vitaminy na tpvni trimestr tak se zeptej v lekarne ale ten caj urcite nepij ten se v tehotenstvi nesmi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka