kočárek

11.11.2009

ahojky maminky co říkáte na tady ten kočárek? http://www.kocarky-sara.cz/kombinovany-kocarek-caren-origon2009-p-811.h…

Taky ho mám vyhlídnutý, už jsem ho byla vyzkoušet v obchodě a zatím teda nejlepší, co jsem viděla naživo a mohla si ochytat :one: má jednu z těch větších hlubokých korbiček, je lehounký úžasně, krásně odpružený...... fakt super ;) na netu se mi na obrázku skoro vůbec nelíbil, ale v obchodě nadchl.... :one:

In reply to by lulubar

tak to jsem ráda že padl do oka já jsem teprve v tom že končím 2měsíc ale na koupi kočárku se chceme domluvit co nejdřív a pokud nějakej padne do oka tak ho koupíme ale jen doufám že tady v Brně ho někde koupím, Ju je super a co se týče korbičky je opravdu větší než jumper . A těch možností tam jen nevím ,jestli se dá houpat ale když je opružení tak asi určitě,přece si nebudu kupovat kočárek kterej je těžkej jak hrom . :C]]:

In reply to by carsynka

Tak já ho byla omrknout v Praze.... jinak my budeme rodit v březnu (možná i v únoru) a chceme mít kočárek taky do konce roku vyřešený :one: ...... korbičku má větší než Jumper a i než DorJan, kterému je hrozně podobný (teď nevím přesně ten typ) a musím říct, že je lehounkej.... :one: paní prodavačka nám ho ukázala, jak se skládá, jak se tam mění ta korbička a manželovi dala potěžkat a ten jen nevěřícně kroutil hlavou, jak je to lehounký..... ;) má docela velkou i tu sportovní sedačku, takže super... a to odpružení, jako jeden z mála kočárků, které mají ty přední kolečka otočná s možností aretace je fakt perfektně odpružený, nemůžu říct, že by se přímo houpal (jako klasické kočárky kdysi), ale mírně se pohupuje a tvrdý a těžký není ani omylem... já ještě chci jet omrknout Firkon Verano, ale tento zatím u mě vede :one: jo a ještě do konce listopadu počkat na nové barvičky pro sezonu 2010 :one:

In reply to by lulubar

Jé tak to jsem ráda, žes už ho viděla naživo v obchodě a mohla sis ho vyzkoušet a že jste s ním moc spokojení. Právě taky sbírám zkušenosti maminek s tímto kočárkem, který mi padl do oka hned na první pohled, jak jsem ho jednou zahlédla ve městě a pak i na netu podle obrázku. Ale není nad to, vyzkoušet si ho předem. Jenže my jsme z malého města, kde kočárky vůbec neprodávají, takže se budeme muset vydat aspoň do Pardubic nebo do Hradce, kde by ho třeba mohli mít. Taky chci, aby měl prostornou korbičku a líbí se mi, že má to polohování hluboké korbičky a další věci.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

In reply to by alenkas

Ahojky, no tak já sice bydlím v Praze, ale taky je pro mě mnohdy problém si ten který kočárek pořádně prohlédnout, protože všude mají takové ty značky za 30 litrů a většinou to co se mi líbí, tak nemají nikde.... ale tento jsem naštěstí objevila... ;) jinak dělají ho ještě s jinou korbičkou, je to myslím korbička DARA BABY, jsou naprosto stejné, jen ta DARA BABY mi přijde, že má lepší tu korbičku v tom, že jak máš takový ten nánožník, tak při špatném počasí jde zvednout až úplně nahoru k boudičce, takže když třeba vyjedeš a přepadne tě chumelenice, tak je mimi naprosto v suchu :one: a má myslím madlo a ten CAREN ho nemá :n: ale to teď nevím, jestli nekecám z hladu...... co vím, tak ta korbička DARA BABY polohovatelnou hlubokou korbičku nemá, ale to mi stejně přijde jako zbytečnost, malé mimi leží a křivit mu záda polohováním je stejně na pytel, takže to bych ani nevyužila...... tak to ještě tak pro info... a určo počkejte na ty nové barvičky, já už viděla ten CAREN z nové kolekce a musím říct, že daleko hezčí vzorek než 2009 :one:

Ahoj,
přesně tenhle kočárek, sice v jiné barvě, mám taky vyhlídnutý. Líbí se mi, že má jako jeden z mála hodně prostornou hlubokou korbičku a i co jsem četla na něj zkušenosti od jiných maminek, tak jsou s ním většinou moc spokojené.
Dá se s ním prý drandit i v terénu, je dobré, že má tu letní a zimní boudičku a dva nánožníky a spoustu dalších věcí jako je možnost polohování korbičky atd.
Procházela jsem na netu spoustu kočárků, ale tenhle mě jako jediný zaujal právě tou prostornou korbičkou. Viděla jsem ho už i u nás ve městě u jedné maminky a na první pohled se mi taky moc líbil. Takže do něj asi půjdu.
Chtěla bych ho vidět sice nejdřív naživo, ale nejsem si jistá, jestli ho někde v kamenných obchodech v naší blízkosti mají.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

In reply to by alenkas

No já dneska se podívám a budu se ptát na email kde se tento kočárej dá koupit? Já moc zkušeností z koupi na internetu nemám takže bych ráda ho koupila také osobně. Tak doufám že někde v brně se sežene ,ale rozměry jsou stejné u korbičky jako u těch maléch sportovních

In reply to by carsynka

Mně se zdá právě rozměr korbičky 81 x 38 cm docela velký, jiné kočárky mají tu korbičku buď krátkou nebo strašně úzkou a když jsem tenhle kočár viděla ve městě, tak mě právě zaujal tím, že už na první pohled je ta korbička daleko větší než u jiných jako je V-cros, X-jumper atd. Já potřebuju hlavně široký kočár, aby se mi do něj mimčo vešlo i v půlroce s fusakem - budu rodit začátkem června.
V Brně bys ho možná mohla sehnat v obchodě, u nás je to horší, jsme z malého města a budeme muset jet aspoň do Hradce Králové nebo někam do většího města - možná taky do Brna, uvidíme. Tak jestli ho v Brně seženeš, tak mi dej vědět, vůbec nevím, kde ho tady kupovat.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

tak značka mi nic neříká,ale jinak bych řekla,že vypadá docela hezky.I barevných kombinací má spoustu a zdá se praktický :dance: .U Dorjanu je podle mně dost malá korbička ://: .

co jsem četla a srovnávala s dorjanem co jsme chtěli tak jen ty kila jak je lehoučkej nás zarazilo a má to krásnej sporťák a taky v boudě sít proti hmyzu a taky je i s pláštěnkou a má letní a zimní boudičku kterou se dá předělat a taky nánožník letní a zimní ! co na to říkáte_?

In reply to by carsynka

Ahojky,vzhledově se mi líbí moc,barvičku nevím jakou máš vybranou,ale ta co se mi zobrazila,tak ta se mi nelíbí.:)Jinak bych z těch barevných variant určitě nějakou vybrala.Pokud se ti líbí korbičky,tak proč né?Já jsem zastánce větších kočárků,protože mám plno kamarádek co je mají a teď na zimu museli prodávat,protože se jim tam mimča bohužel nevlezli,nebo tam byli strašně napasovaní.:)Ale to je každého věc a každému se líbí něco jiného.Píši jen ze zkušeností.Mě se korbičky líbí strašně mooc!Pa.

In reply to by tescoma

ahojky právě že jsme to tady měřily ze 4kočárkama dorjan,patron, tako a je ta korbička stejná jen o 4cm je menší tak si myslím že to není moc . Mi chěli dorjan ale je těžkej . Tenhle je praktický a má spoutu výhod už jen ta polohovací korbička mě překvapila u hluboké verzi, jinak rozměry jsou stejné akorát tady tyto jsou širší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky