Kojení a měsíčky

11.11.2009

Holky,mám problém :( měsíčky jsem dostala když byly malému 3 měsíce a do teď chodily celkem pravidelně,cca za těch 30 dní.Jenže teď už je to 36 dní a NIC,jen mě bolí už týden břicho,jsem nervní,no klasické příznaky,jen ta mrcha :spid: nepřichází.Je to normální že by to najednou začalo takhle blbnout?Já vím,že při kojo je nepravidelnost asi normální,ale...když doteď to chodilo pravidelně :? .Jinak včera jsem si udělala těhu test,radši :00: ale negativní,sice horm.anikoncepci neberu,ale :*O*: jedině s ochranou ;) Máte to někdo podobně? Jo a malému je 8 měs.a kojím minimálně 3x denně,pls noc.Děkuji za rady,už jsem z toho na palici :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Věrko, jak se jinak máte? Já jsem dostala MS na konci šestinedělí a pak asi po čtrnácti dnech, když jsem začala brát HA (teda aspoň to tak vypadalo). Od té doby nic, a to nekojím až tak moc, řekla bych. Dá se na to spolehnout, že když není MS, nemůže člověk otěhotnět? Mně ta HA nevyhovovala, tak neberu nic. Další mimi chceme relativně brzy, ale zase ne až tak moc... :s:

In reply to by Amanitae

Ahooj,krásná ikonka,jsem tě hned nepoznala :) Máme se docela fajn,malý je teď hodný,pěkně si pohraje a i pěkně spí,má růžové období,jen čekám,že každým dnem skončí,snad jsem to teď nezakřikla a nebude to hned zítra :00:
Na to,že nemáš MS se určo nespoléhej,nikdy nevíš,kdy budeš mít ovulku.Ale co,když chcete další,tak by to nebylo tak zlé,u mě by to bylo horší,ale my se chráníme,Jenže víš jak,nic není stopro,už jsem měla včera nervy a představovala jsem si,jak to zvládnem se 4.dítětem,páč potrat by nehrozil.Naštěstí test byl negativní.
a co vy? Jste zdraví?Asi moc nestíháš,viď.U mě se to kapku zlepšilo,tím jak Honzíček líp spí.Kéž by to vydrželo...

In reply to by verushka

Ahoj, no jo, to jsou ty experimenty s ikonkami. :s: Já fakt nevím, co dělám, že nic nestíhám, jsem nemožná. :) Malá teď večer vydrží hodně dlouho vzhůru a většinou se v noci jednou vzbudí. Aspoň že ráno si pak většinou přispíme. Ale dny pak hrozně utíkají. Nebylo by to tak zlé, kdybych otěhotněla dřív, ale přece jenom si raději ještě chvilku počkám. ;) Abych ti pravdu řekla, vůbec mě nenapadlo, že když nemám MS, tak to může snížit pravděpodobnost otěhotnění, až jsem četla tvou diskuzi. :) Kdybys náhodou otěhotněla ty, tak by si měl Honzík s kým hrát, ale to asi není argument, který by tě uklidnil, viď? :s: Zkusím odepsat co nejdřív. Těším se na to, ale zatím nějak nebylo kdy, měla jsem i nějakou práci. Mějte se hezky, ať to růžové období trvá stále. :one: :a:

Tak já jsem 4 měsíce po porodu MS zatím nikde a antikoncepci neberu a asi nikdy brát nebudu.. takže taky s ochranou.. i když, přítel někde vyčetl, že už je i antikoncepce pro chlapy.. tak jsem zvědavá, až přijede z práce na víkend domů, co to jako je :?
----------------------------------------------------
Karolínka (8.7.2009)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Škoda,bylo by to fajn,tak aspoň ty naše děti se dočkají,já mám holky dvě,tak si nebudou muset do těla cpát hormony jen ony,ale třeba i jejich drahé polovičky :one:

In reply to by Kytiii

Hmm,tak to můžu jen závidět,při prvni dcerce jsem MS dostala hned po šestinedělí,při druhé ve 4 měs.Já jsem strašně plodná žena :00: :s: Jen doufám,že ne až tak plodná,že bych otěhotněla přes prezervativ,děti sice miluju,ale nemusím mít doma školku :s:

In reply to by verushka

JJ přesně tak... a protože zřejmě neovoluju, tak budu muset přestat kojit... sem tam si ze cviku dělám těhu testy, jestli nepřišla náhodou skrytá ovulka a nejsem čistě náhodou v tom, ale zatím kojení funguje jako antikoncepce spolehlivě :)
- kojíme ráno a večer a 2x za noc (ten antikoncepční účinek má prý právě to noční kojení a díky tomu vysoká hladina prolaktinu)...
- jsem ráda... MS jsem vždycky nenáviděla, měla jsem šílený stavy - křeče, že jsem lezla po zdech, nafouklý břuch, beďary... fakt mi to nechybí :)

In reply to by Kytiii

Vidíš a já kojím v noci pořád,malý mi ještě nikdy nespal déle jak 6 hodin a prd,hold jsme každá jinak uzpůsobená ;) No,ono to taky asi nebude jen tak,přestat s tím kojením,viď?Já už se toho kapku hrozím,mám pocit,že malý je čím dál větší závisláček :s:
To se nedivím,že ti nechybí,já ji nemusím normálně,teď dvojnásob,je to horší,týden dopředu jsem napuchlá,břicho jak těhu,o beďarech ani nemluvím,šíleně krvvácím a hlavně ty nervy,jak sopka před výbuchem.To mi normálně nedělá,tím kojo je to zblblé.Jinak před děckama jsem měla MS taky hroznou,hlavně bolestivou,po prvním se to srovnalo,většinou to tak bývá,třeba to už nebudeš mít tak hrozné

Ahoj Věruško,
já to měla podobně - první měsíčky čtyři měsíce po porodu, dvakrát pravidelně, pak zpoždění asi 10 dní (taky jsem si celá vyděšená dělala test:-)), pak zase párkrát pravidelně a pak zase pár dní zpoždění... Předtím jsem to měla vždycky pravidelně, takže to je určo tím kojením.

In reply to by Suza

Jé,tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama,já to normálně mívám jak hodinky,no je mi jasné,že kojením se to může zblbnout :s: jen mi bylo divné,že to chodilo normál a najednou to to :-g( Ale když píšeš,že máš to samé,budu v klidu a na mrchu :spid: si počkám :+^*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka