kocarek

11.11.2009

Dobre ranko tehulky, chci se zeptat nektere z Vas, jestli mate zkusenosti z kocarkem Casualplay S4? Moc rada bych si ho poridila pre nasho prcka. Dekuju.Katka :cc):

ahojky mamko,jiste ho porid,mam ho a je velmi spolehlivy a pekny.......muzu doporucit,nasi male jsou ctyri mesice a do korby se mi ted vejde i v hunatem fusaku.........takze kdyby te nekdo prudil s recma ze se ti mimi do te korby dlouho nevejde,tak to nevnimej.....mame cvalika a jak si tam pekne lebedi!!!!!pohoda.....jukni ke me na fotky jestli chces videt moji kombinaci.....

In reply to by Tehulka4

fotecky mas moooc pekne a male to moccc v nem slusiii :°O°: .... chtela jsem se te zeptat, jestli si si porizovala kompletne novu sestavu, nebo si neco kupovala uz pouzite?
Ja sem psala primo do velkeho obchodu do Zlina a tam mi rekli,ze neni moznost koupit zvlast podvozek k S4, co me dost mrzi, protoze co jsem i nasla na nete inzeraty, kde prodavaji korbicky cca 4 mesice pouzivane co je supr... a z pritelem chceme koupit zatim novu autosedacku- presne jaku mas ty, myslim ze je to prima easy.
Termin mam na konci dubna, takze si i myslim,ze male do leta trosku odroste a na podzim bude moct uz presedlat do sportaku.
A jinak zatim nemas s nim zadne problemy? Kola, brzdicky... atd?
Katka

Já ho sice nemám, ale má ho švagrová. Jezdila jsem s ním, když jsem s ním jezdila. Je to určitě dobrá volba. Je vzhledově krásný a strašně dobře se mi s ním jezdilo. Jezdí skoro sám :s: Kdyby jsi měla zájem, tak švagrová chce prodat autosedačku 0-13kg, pokud nechceš úplně novou.

In reply to by katulkar

Mám tu polohovací autosedačku a je perfektní. My jsme s malou od malička jezdili z Ostravy až do Prahy a v ní se krásně vyspinkala v leže a nemusela jsem mít strach, že v ní bude rozlamaná anebo, že ji zničím záda. Když ji v tom viděla naše dětská doktorka, tak nás pochválila, že malé neničíme záda. Malá má pět měsíců a já ji pořád vozím v leže.

In reply to by bigidi

takze je podstate zbytocne kupovat hlboku korbicku, nebo si si ji porizovala taky? termin mam 27.4.2010, takze uz bude podtstate i teplo, tak se jaksi nevim rozhodnout,jestli mam korbicku kupovat nebo ne.K :?

In reply to by katulkar

Já jsem si ji určitě pořizovala. Autosedačka tady nemá nahrazovat korbičku. V autosedačce musíš mít to dítě pořád připoutané a rozhodně tam nemá takové pohodlí jako v hlubokém kočáru. Záleží na tobě. Malá je červnová a bez korbičky bych si to nedokázala představit.

In reply to by bigidi

Ja jsem z neho totalne nadsena, a to od prvniho okamihu jak sem ho uvidela jak v obchode, tak na nete! co jsem koukala po nete, tak prodavaji minimalne pouzite korbicky cca 6 mesicu,ale podvozek bych si rada poridila novy.
Dekuju ti moc za tvoji zkusenost. Tvuj je moooc pekny a malinke to moooc v nem slusi :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka