Otočení miminka

11.11.2009

Ahoj děvčata =o), do kdy by se mělo otočit miminko v bříšku hlavičkou dolů? Jsme v 29tt a zatím je dolů prdelkou. Za chvilku by mohl být na přetočení velký nebo ni? Kdyby zůstal prdelkou dole, tak se to pak při porodu řeší císařem nebo se ještě rodí KP???

Ahoj, mě třeba říkal doktor, že se většina dětí přetočí kolem toho 29. - 30 týdne, takže neboj, ono se určo ještě otočí.

Ahoj,tak moje princezna se taky porad nechtela pretocit,ted v utery jsem byla na kontrole ve 31tt a uz byla hlavinkou dolu,tak se neboj,ja taky pekne stresovala ale je to dore.Jen doufam ze uz se neotoci zpet hlavickou nahoru :?

Ahoj. Ještě nemusíš mít strach. Mě se malá otočila hlavičkou dolů až ve 34 tt. Takže na poslední chvíli, protože pak už jsou miminka tak velká, že nemají prosotr na otočení. Tak se neboj a ještě vydrž. Ještě máte chvíli čas.

Moje malá byla taky ve 29tt hlavičkou nahoru a do průkazky mi už dr, psala KP červenou tužkou a strašila mě císařským řezem,ale na velkém UTZ ve 32tt už byla dole a už tak zůstala tak jsem si oddychla,ale mimi se prý otočí i v den porodu,takže držím palečky ať si to brzy rozmyslí a šupky dupky hlavičku dolů :one:

Tak to jste mě holky taky uklidnili. Jsem 32tt a jsme hlavičkou nahoru. Jo a máme už 2030g. :00:
Snad se prďolka otočí. Mám už zašitou pipku a nerada bych měla zašitý i břicho. :s:

Mi se malá otočila v 32. týdnu hlavičkou dolu a potom jak jsem šla na kontrolu za 14 dnů, tak se otočila zadečkem dolů. No a další týden jak jsem šla na kontrolu, tak byla už zase hlavičkou dolů. Stává se, že se mimi otočí i pár dnů před porodem. Neboj ještě se otočí. KP se může rodit do 3kg se mi zdá. Teď si to už přesně nepamatují jak mi to dr.říkal. Ale prvorodičkám se to nedoporučuje.

Ahojky, neboj to máte ještě čas. Do 36tt. si mimča ještě můžou tolikrát otočit sem a tam. A některá se otočí i později. Moje malá ve 33tt. byla ještě hlavičkou nahoru a pak cca za 14dní už měla hlavičku dolů a tak to zůstalo do porodu.

Ahoj mě se malá otočila už ve 30tt dnes jsme začali 32 a pořád je prý otočená hlavičkou dolů, ale každá to máme jinak tak se neboj..času má ještě dost

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka