Clostilbegyt, Pregnyl - máte některá zkušenost - pomůže?

11.11.2009

Ahojte holky, sice mezi Vás bohužel zatím nepatřím (jsem snažilka), ale třeba byste mi některá mohli poradit...
s přítelem se už 7. měsíc snažíme o mimi (po 7 letech jsem vysadila HA) a od té doby mám hoodně nepravidelnou menstruaci (po 40, někdy až 60 dnech )..
k dr. jsem šla před 2 měsíci a řekla mu, že se snažíme a nic, tak mi udělal hormonální profil(vše v normě), poslal přítele na spermio (v normě, dokonce nadprůměr :qu: )...docházela jsem na UTZ a dr. zjistil, že mi nedozrávají vajíčka (neprobíhá ovulace)
3. - 7. den MS jsem brala Clostilbegyt, 12. DC jsem byla na UTZ a folík byl prý ještě malý, tak jsem šla na UTZ ještě 16. DC, kdy už měl 18,3mm (to je u mě úspěch, porotože já celý půl rok před léčbou měla cykly anovulační) a další den jsem přišla na injekci Pregnylu. Ten den a den potom jsem se měli snažit, což jsme dodrželi :)
Jen nevím, jestli ovu proběhla - žádné bolesti jsem v těch dnech neměla :\/: Píchání v podbřišku jsem pociťovala asi 5. a 6. den po pregnylu, což nechápu, protože si myslím, že je blbost, aby ovu byla tak pozdě, když má po Pregnylu přijít do 36 h :\/: Je možné, aby po pregnylu ovu nebyla?
Dnes jsem 9. den po injekci Pregnylu a cítím se úplně normálně, snad až na to, že mám doost nafouklé břicho, ale to prý Pregnyl způsobuje..
Holky, prosím, poraďte, máte s touto léčbou některá zkušenosti? Pomohla Vám některé k mimískovi? Vím, není to tak dlouhá doba 7 měsíců, jsou i holky, které se snaží dýl, ale už z toho jsem nešťastná :\/: MS by měla dorazit až 15.11. - v sobotu, takže je na testík ještě brzy :\/:

Díky moc za každou odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám se to po této léčbě povedlo, po 18ti měsících. Přesně jako ty, clostilbegyt, Pregnyl, ale my pak ještě podstoupili IVI (inseminaci). Třetí měsíc se to povedlo, takže to funguje :one:

In reply to by Nunu29

Ahoj Nunu, děkuju...hned mi je líp, když vím, že někomu to pomohlo...:)
a nevíš prosím, tě, už jsem to psala na začátku, jestli to není divné, že při dnech, kdy jsem měla podle UTZ mít ovu a měla píchlý Pregnyl, jsem neměla žádné bolesti, až asi 5. - 6. den po píchnutí injekce jsem pociťovala takovou bodavou bolest v podbřišku?nevím, ale myslím, že ovu to být nemohla, ta má být do 36h po Pregnylu :\/:

gratuluji k mimískovi v bříšku :)

In reply to by Štěpula

Děkuju...tak snad se taky dočkám... :)
a ty jsem si všimla, že mimíska čekáš, tak se zadařilo, ale pregnyl za to nemohl, jo? :)
tak opožděně gratuluju (i když gratulace, vzhledem k tomu, že máš temín v lednu, už asi dávno proběhly, co? :°: ), ať vše dobře dopadne a raduješ se z děťátka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka