Prosím zkuste to

11.11.2009

Ahoj holky,
zkuste prosím tyto stránky a napište jestli vám to vychází.
Nám každý hádá něco jiného tak jsem zvědavá jestli nám to podle těchto grafů vyjde.

http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni.php

http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/podlekrve_tab.jpg

Hezký večer Pa PA

Tak jak to tady čtu asi žádný nefunguje na 100% ..na mě totiž vychází jedině ten poslední. Tedy pravděpodobně..jsem totiž čekatelka :s: a měla by to být holčička a ta mi vyšla jenom tam. :one:

Ten první test mi předpověděl holčičku, ale ty dva kluka a nejspíš čekáme chlapáka, pokud mu ten pidník do porodu neupadne :) ...tak hodně štěstí!!papa

cekam holcicku a ta mi vysla jen u prvniho vypoctu. Ty druhe dva mi rekli, ze to bude kluk, coz neni...

Dle mého táty, který dělá výpočty podle stáří krve už mnoho let (nás tři dětičky si taky vypočítal ;) ) je pravdivost, tedy úspěšnost tohoto systému asi 80%. Tzn., jedno dítě z pěti vyjde jinak.
Jinak mi v testech vyšel kluk - kluk - kluk, dokonce i podle ještě úplně jiného systému z Číny taky kluk a v nejbližších dnech se nám narodí :cc): .. :°~°:
Dokonce jsem si zkusmo spočítala, že kdybych měla děti v dvouletém cyklu, bylo by pohlaví dalších holka - holka - kluk (chceme 4, když to půjde :s: ) Tak uvidíme - u příštího se už chceme nechat překvapit :a: Stejně jsou ty počty jen takové rozptýlení :P

Tak u mě první a třetí vyšel a čekáme holčičku,ale z prvního těhu první graf nevyšel.My jsme malou dělali podle posledního grafu,ale ten vychází jen když už máš doma jedno dítě.

tak u prvního je modrá linka, u Plzáka je to trošku oříšek, protože vychází otazník.. a podle stáří krve čekáme holčičku.. podle doktora čekáme holčičku.. tak ti nevim..

Tak jsem to jeste zkusila s detatkem ktere uz mam doma v postylce a vyslel mi ve vsech trech testech chlapecek a mam doma chlapecka

:s: :s: takže u prvního dítěte mi nevyšel ani jeden....a nebo vyšel a v tu ránu bych svýho syna měla přejmenovat a má jaksi něco na víc...
no, teď prý čekám holčičku a vyšel teda jenom ten první

:-) tak me vysel akorat ten posledni...to s tou krvi :-D Jinak mi vsude vychazela holcicka a mame doma klucinu :-D

Tak mě dvakrát vyšel chlapeček,ale zatím nic nevím.. A podle tý krve nevím.. když jsme narození ve stejný rok,ale otec má narozeniny v červnu a já v srpnu? teď mi je 24,tak mám brát 23 nebo 24?to moc nechápu.. :00:

Mě taky nevyšel ani jeden. Podle grafů kluk, podle doktorů na 100% holčička, tak doufám, že se pletou grafy a ne doktoři :-)

AHojky, tak mně nevyšel ani jeden ten graf. Podle doktorů nosím na 99.9% holčičku, ale všechny ty grafy mi ukázali kluka.
Kdysi jsem si dělala čínský graf a tam mi holčička vyšla a pak mi to předpověděla mailem jedna holčena. Ten čínský graf najdeš někde tady na foru. Ale už si neybavuju, kde to bylo:(.

tak mě vychází podle krve u všech našich třech dětí, pokud se na ultrazvuku nyní nespletl!! a pak podle plzáka, to naše poslední v bříšku:-)) holčička.-)) :girl: :one: :one:

Ahojky, jak to vyslo tobe? Me podle tech dvou vysla holcicka, a ten posledni je kolik nam je pri poceti? Tak to by nam vychazel chlapecek. A jeste nevim co cekame

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky