Nemocnice Boskovice

11.11.2009

Ahoj holcicky, kto ste rodili v Boskovicich? jaky tam maj personal?? byly jste tam spokojene? diky za podpovedi! :one: :papa:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Z mého pohledu, byla jsem tam hospitalizovaná 2x během těhotenství, na gyn super, ale potom jsem řekla, že budu rodit v Brně a paní doktorka mi řekla, že příště, až budu mít problém, ať jedu jinam, v Boskovicích jsem byla proto, že to mám od bydliště blízko, ale v Brně jsem pracovala a chtěla jsem rodit mezi svýma. Jinak od jiných vím, že na por. sále paráda, ale 6 nedělí už nic moc, moji známou, která chodila kvůli kyčlím o berlích tam sjeli kvůli tomu, že jak si představuje že se jako bude starat o mimi,když má berle....druhý den se jí omluvily..

ja bydlim v boskovich a rodila jsme tu,co rict....ja si osobne nemuzu stezovat, parada personal...rodla jsme v nedeli a to uplne samameli na ans s m,anzelm cas a venovali s enma, starsne hosna porodni asistentka, nevim, jak budou regaovat ostatni, ale asistentky si tu vychavluji az do nebes......a na porodniclem oddeleni taky bezva sestry a sestry urcene k miminku parada....ja jsme byla nesmirne spokojena za me jen doporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\x: :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka