3D odlitek nožičky

11.11.2009

Ahoj holky, máte prosím zkušenost s 3D odlitkem nožičky či ručičky?? Jak se to dělá a zvládneme to?? Neumím si představit, že se mi u toho malá nehne.. :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my meli koupeny tri sady, a vysla nam jedna jedina nozicka a melo jich vyjit celkem šest, takže nás to stálo majlant!
uz bych do toho nikdy nesla:/

In reply to by weru.n

no prosim te, musi to delat dva a to mimco musi nejlip tak spat anebo byt ospaly, aby se moc necukalo, jinak na to muzete zapomenout. Taky na obalu pisou ze se daji udelat bud 4 otisky nebo dva odlitky, ale nesetrtila bych materialem.
ja uz na to ani nechci vzpominat, pac se akorat nastvu, jeden odlitek nam schnul dokonce asi mesic:D pak jsem ho vyhodila!!!
no kazdopadne to musi delat dva, najit vhodnou nadobu, nejakou dost dloouhou a hlubokou a zkusit, jak se tam ta noha vejde.!
nikdy to nezvladne jenom jedna osoba!!!
No a pak rychle sup tam s ni, a pak je nejdulezitejsi, aby se baby necukalo a NEDOTYKALO DNA!
ale nase mona hejbala prstikama porad:(

In reply to by weru.n

je to vlastně "jednoduchý", do příslušné nádoby, dost vysoká a široká (na to aby se tam vešla noha či ruka) uděláš tu hmotu, rychle to do toho dáš tu ručičku a nožičku a počkáš (schne to cca 90s). To dítě bohužel neufixuješ tak, aby nehýbalo prstíkama. Po těch 90s tu uschne a ty tu nožičku či ručičku z té hmoty vyndáš, jako když sundaváš boty, je to pružná hmota. Pak si rozděláš sádru a vyliješ tu formu a necháš zaschnout nějakou dobu (prostě než je sádra pořádně vytvrdlá a pak tu sádru vynádáš z formy stejně jako předtím nožičku, když to nejde, tak tu pružnou formu rozřízneš. No, je to veda:-) a to ještě není všem, musíš s tím různě mlátit, aby se z toho dostaly bublinky a tak.

my sme delali a super,krasne!!Akorat mala se cukala tak prvni se nepovedla vubec a druha je trosku sisata,ale nadherna pamatka.mame nozku

tak my už máme druhou a proč? pokazili jsme to. naše sada byla na 2 odlitky, no a první nám strašně rychle ztuhl, takže otisk nic a druhý, to jsme byli rychlejší, ale neodhladli jsme hloubku a malá si šáhla až na dno, takže máme odlitek, ale takový "originální":-) a tak jsme investovali do další sady, ale ještě jsmet o podruhé nezkoušeli. jojo, je to drahá sranda, ale chcem památku, tak jsme do toho investovali

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka