Holky moje spolubojovnický jsem ráda, že vás mám:-)

11.11.2009

Holčiny, já jsem tak ráda, že vás mám ani nevíte jak mi pomáháte řešit různé životní situace, nebo jen třeba moje přihlouplé dotazy. Já se to snažím všem moc oplácet naopak svými zkušenostmi. S vámi se cítím, že na všechno nejsme sama :dance: Vždy když si s něčím nevím rady jste tady a připravené vždycky pomoci. Chodím se vám svěřovat se svými starostmi i radostmi. Jste tu vždy když potřebuju povzbudit do dalšího boje. A za to Vám všem patří obrovské DÍKY :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*:

Ahojky Iruško! No, já jsem taky moc ráda za tyhle stránky! Fakt! Jedině tady si fakt rozumíme, co nás trápí, proč atd. A hlavně si i poradíme. A jak jsi na tom??? Kdy nečekáš tu potvoru, kolikátý jsi DC?

In reply to by Iruskaaa

Ty jo, tak to moc držím pěstíky!!!!!!!!! No, já jsem 9DC, takže mrcha před pár dny odešla. A další nečekám 1.12. No a kolem víkendu by měla být ovu, tak snad se trefíme. Poprvé použiju ovu testy, tak snad pomůžou :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka