kdo jste delali nebo chcete delat otisk rucicky vasich miminek

11.11.2009

chtela jsem se zeptat, kolik z vas kupovalo ramecky na fotku s otiskem rucicky, popr. kdo se na to chysta. rada bych si udelala predstavu o tom, kolik maminek dela takovouhle pamatku...
pripadne kdo ma zajem, nakouknete sem http://www.mojetehotenstvi.cz/otisk-rucicky-0

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,jsem těhotná a dlouho o této variantě uvažuji,ještě jsem nic nekoupila,spíš by to chtělo nějaký typ,jak udělat otisk na levno doma,zbytečně nekupovat nic drahého.Poradí někdo,už jsem viděla i nějaké otisky ručiček a nožiček namočených do fialky.

In reply to by gathy

my jsme dělali odlitek po domácku. Do mističky od polárkáče jsme dali hlínu, spíš to chce mazlavější, aby se tam dala ručka nebo nožka pěkně otisknout. No samozřejmě se to nepovedlo na první pokus, mimča krčí prstíky, ale nakonec se to povedlo. Potom jsme do toho otisku nalili klasickou sádru smíchanou s vodou a odlili stopu. Docela se nám to povedlo. Jinak jsme dělali otisk ručičky a nožičky, že jsme je nabarvili vodovkama. Šlo to celkem pěkně. Tak doufám, že jsem trochu poradila. :a:

Ahojky,my delali odlitek...neco podobneho ale trojrozmerne:) je to moc pekne,ale neni to vubec jednoduche! Mas jeden pokus a vysvetli miminku ze nesmi 15sekund hybat rucickou :s:

Ahoj vipadá to strašně krásně, dobrý nápad :qu:
To by se mi taky líbilo, kde se dá koupit materiál na vytvoření? Já se moc v takových věcech nevyznám :n: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky