Malá anketka - Jak vám bylo, než jste porodily??

11.11.2009

Maminky, podělte se.. Jak u vás začal porod? Jak vám bylo? Zítra začínám 38 tt a od včerejška se nějak necítím.. Nejsem ve své kůži, proto mě zajímají vaše prožitky těsně před porodem. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak mě bylo ten den skvěle. Žádná únava, nic mě nebolelo. Ráno jsem vyjela na nákupy do města a všechno jsem dokupovala. Pak jsem přijela domů a bylo mi fakt dobře až do večera, dobalovala jsem tašku. Ještě večer jsme seděli u televize a říkala jsem manželovi, že je mi asi nejlépe za celé těhu, prostě mi bylo fakt dobře. Kolem 23:00 jsem šla spát a kolem 23:45 mi najednou odtekla voda a jeli jsme. Anička se narodila v 6:45 a byla jsem v 37+3. Takže docelá rychlé. :girl:

Ahoj, já jsem byla ráno v poradně, kdy mi řekli, že asi hned neporodím, ale začít to může kdykoliv nečekaně a večer v devět mi praskla voda a kontrakce začaly po půlnoci a šmudlíček se narodil v 11h dopoledne. To jsem si ještě večer říkala, že se cítím pěkně unavená a potřebovala bych se vyspat a zrovna to začalo :00: :s: Rozhodně jsem teda nepoznala, že za pár hodin začnu rodit, ale tak nějak divně jsem se cítila už několik týdnů předtím.

Ahojky,
já se cítila skvěle. Den před porodem jsem ještě courala po městě, nakupovala, pak doma uklidila a večer jsme si s manželem pustili film. Pak jsme si šli lehnout a kolem půlnoci na mě přišly bolesti a druhý den ráno jsem porodila :)

Mě bylo dobře. Na den, co jsem rodila jsem si domluvila tolik schůzek s kamarády, že se mě všichni s úsměvem ptali, kdy jako hodlám rodit :) Jen tu poslední noc před porodem jsem skoro nespala. Večer jsem šla s manželem a kamarády na zahrádku do hospody, tam jsem začala mít kontrakce. Tak jsem se ještě hoooodně nadlábla a jeli jsme rodit. No a ráno už nás bylo o jednoho víc :)

Po pravdě mi bylo celé těhotenství fajn, cítila jsem se dobře. Ještě v den porodu jsem si trajdala po městě. Přišlo to na mě až po desáté hodině večer přesně v termínu.

ahoj já se cítila skvěle, akorát týden před, jsem byla hodně vybíravá na jídlo a chutnalo mi jen něco. :hu: Jinak den před porodem jsem šla dokonce i na procházku se psem kolem vody a pak jsem se na večer ještě pustila do vaření a snědla jsem 5 palačinek, což u mě není zvykem. :s: Pak jsem nemohla dlouho usnout a když jsem konečně zabrala, tak mi praskla voda...
www.prckoviste.cz/julinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jdu na kontrolu zítra, tak uvidíme.. Už tak 2 dny mě bolí záda a docela mě bolí, když malej kope. Taky čekám, co bude..

:one: ahojky na oba porody jsem se moc tesila,uzila jsem si je a byla jsem moooc rada ze jsem mela u obou porodu sveho manzela.......k prvnimu porodu jsme jeli v deset rano,zacala jsem krvacet a mela jsem mirne bolesti,jeste mi pri ceste do porodnice muj muz zastavoval v trafice pro casopisy........ :s: :s: :ww: a v pul sedme se mala :girl: narodila a druhy porod byl na moje prani v den terminu vyvolavany,byla jsem na nej uz nachystana.......u nas v porodnici,tak radi vyhoví......no takjsem se domluvila s dr a po kontrole plodove vody jsem se moc rada odebrala na porodni sal.....................strasne jsem se na druhou dcerku tesila...... :s: :girl:

U mně to bylo hrozně rychlé, poslíčky jsem nijak neměla, kopání taky nic celou dobu těhu. Nakonec jsem rodila 38tt+4, v 6 mi praskla voda, v 8 odjezd do porodnice přes matriku, tam jsme byli v 8,50 udělali mi první monitor a v 10,50 byla malá venku.

Bylo mi skvěle, sice mi bylo fajn celé těhu, ale tu poslední noc před porodem jsem se suprově vyspala, nechodila jsem snad ani čůrat jako předtím, probudila jsem se s pocitem, že je mi děsně dobře, byla jsem plná elánu, ještě jsem volala manželovi, že je mi tak dobře, jako bych ani těhotná nebyla... prostě taková euforie a príma pocit... vyrazila jsem do města, vyřídila hrůzu věcí, skočila si na těhotenské plavání, no a v noci jsem porodila toho našeho divoška... tedy tu naši divoženku....

Rodila jsem 42+3, od rána mě pobolívala záda, byla jsem unavená, nemohla jsem sedět ani ležet,jen jsem chodila pobytě, bylo mi tak neurčitě divně. Taky se mi chtělo pořád na záchod.Katka

ve 40tt 2 dny po termínu. Celé těhu nádherné pak přišel den kdy nastaly 1 pravidelné kontrakce celý den jsem to nějak rozdychávala, ale večer už jsme rači jeli do porodnice, tam si mne nechali až do rána jelikož jsem se ještě neotvírala, pak pichli vodu a pak už za 3,5h byla malá venku. Porod nádherný malá měla 4kg!
Doporučuji se pořádně posílit jídlem a tabulkou čokolády! Síly bude zapotřebí! Krásný rychlý porod přeji. :one: :a:
PS: už se opět těším na to období a porod! ;)

Ahojky mě bylo tak nějak pořád stejně na to že jsem přenášela.V pondělí mi odešla hlenová zátka,jinak nic a v úterý večer mi začli bolesti a ve středu ráno se mi narodila Eliška

Ahojky nevzpomenu si jak mi zrovna bylo ale řeknu ti že jsem měla pár týdnu před porodem hrozný strach že to asi nedokážu abla bla bla....jinak tvrdlo m bžíško zdaly se mi dokola sny o tom že už jsem porodila a mám krásnou holčíčku...Jinak 2 týdny před porodem jsem strávila v nemocnici,a z toho čekání už jsem nemohla až jednoho dne mi v noci praskla plodovka a 3 dny nato jsem porodila(sekci) :)
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Ahojky,
tak u mě to bylo hrozně rychlé. Už hned ráno jak jsem vstala tak jsem cítila takové zvláštní tlaky na podbříšek, nevydržela jsem dlouho stát. Zrovna ten den jsem byla objednaná na prohlídku do porodnice, byla jsem 38+4. Dovezl mě tam přítel na půl desátou a na prohlídce mi zrovna praskla zátka, trochu jsem zakrvácela, doktor jak mě vyšetřil a naměřil ozvy, tak řekl, maminko už si vás tu necháme budete dnes rodit. A tak se Tomášek narodil v jednu hodinu odpoledne.

Ahoj. Mě nebylo dobře tak týden před porodem, byla jsem strašně unavená, ospalá a nic mě nebavilo. Den před mým porodem jsem se cítila naprosto výborně- měla jsem plno elánu. Ještě večer jsem tady na netu psala že na sobě nic necítím- poslíčci žádný a že snad ani neporodím. Ve 2hod. ráno mi odešla hlenová zátka a asi i plodovka a malá se v 10 55hod. narodila :cc):

Já měla poslíčky asi 14 dní před porodem a den, než jsem začala rodit, vůbec nic - bylo mi super. Byla to neděle, skoro celý den jsem prospala. A v pondělí ráno se to začalo pomalu rozjíždět.
Držím palečky k porodu;-)

ahojky tak já trpěla hodně na silný poslíčky aten den když to na mě přišlo tak mě bylo super poslíčci nic jsem si užívala pospala jsem si pěkně malej jen maličko kopkal a pěkně jsem se ten den nacpala :00: a večer v 7hodin malej divně sebou šil hodně ot bolelo dělal to asi pul hodky se chystal na porod a v 11 večer mě začla odtékat voda ve tři ráno jsem jela sanitkou do porodnice rodila jsem ve 39tt a za 14hodin byl malej na světě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka