Pouzivate pokazde vlhcene ubrousky?

11.11.2009

Ahoj holky. Tak me napadlo, jestli je nutne pouzivat pokazde vlhcene ubrousky, kdyz se prebaluje mimco...? Jak to delate vy?
Nas maly, kdyz je opruzeny, tak je uplne vynecham a omyju mu vzdy zadecek vodou s hermankem. Ale stale se to taky delat neda, protoze by si kuzicka zvykla.
Mate nejaky tip, co pridat do te vody jen pro bezne umyvani pri pocurani??
nebo jen samotnou vodu?
Diky moc za rady. Evi

Kliknutím vložíte smajlíky:

a nemažu nic a zadeček máme ukázkovej když jsem to mazala tak byla opruzená jak hrom upa škaredě pomohl mi teda sudokrem

ahoj,
tak my od narození používáme látkové plenky a myjeme jedině pod vodou. Zatím bez opruzenin, dáváme rybilku a sudocrem a nebyly žádné opruzeniny. Voda je nejlepší když to jde, ty ubrousky jsou plny chemie

Ahoj,tak ja je pouzivam po kakani a jinak kdyz vidim ze ma plinku vic pocuranou,jinak nee.Prdelku mame krasnou a mazeme kremikem po kazdem prebaleni :-) papa Valča a Vivien

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ze by po tatinkovi? :s: :s: Uz jsem zavedla otevrenou vazelinu u prebalovaku a kdyz si vzpomenu, tak si ty prsty trochu maznu, ale stejne je mam porad vyschle. Vzdycky jsem trpela na suchou plet na rukach, tak ted to mam double.. co triple... :( Jenze pak mam mastne ruce a nez se to trochu vsakne, trva to.... No holt je top fakt rehole se vsim vsudy to materstvi :)
Diky. pa

já používám kapesníčky a krém jen, když je pokakaná. Opruzená není vůbec, myslím si, že přílišné otírání těmi ubrousky to i způsobuje. Ono te´d přes zimu, když jsou víc nabalení a kůže málo dýchá, tak k těm opruzenimám jsou větší sklony. Tím že cvičíme 4x i 5x denně vojtovku, tak je hodně často nahulatá, takže možná i proto se tak neopruzuje.

Super! :) Diky za rady, holky. Budu tedy jen na prevarene vode a bavlnenym kapesnickem mu to vzdy trosku otru. Pod sprchu to mame komplikovanejsi a stejne bych tam litala 10x denne :))).
Nam Bepanthen nezabira.... jsme na na Imazolu, kdyz je nejhur. Skoro si rikam, ze prave ty vlhcene ubrousky ten epithel narusuji a tak s tim porad bojujeme. Mame doma holt citu ;)
Diky za nazory. pa Evi

ahoj,Markétka byla naposledy opruzená v létě-když jsem jí dávala dvojité balení. Potom už nevim co je opruzení. Už jí ani nemažu žádným krémem. Ubrousky používám při každém přebalování. Pokud je malej často opruzenej, tak ratši omývej pod tekoucí vodou :a:

Ahoj. Tak já omývám zadeček jen vlhkou plenkou. Po ubrouskách se mi malá měla tendenci prudit a zadeček jí to dráždilo. Bereme je proto jen když někam cestujeme.

heřmánek vysušuje. Já bych spíš umyla jen vodou a mázla Bpanthenem. Když byl Davídek mrňavej, tak jsem poctivě pokaždý omejvala. Teď už jenom ráno, večer a když je pokaděnej. Jinak vlhký ubrousky.

Já s tím problémy neměla, ale sestřenka měla nastříhané takové froté čtverečky, misku na vodu a omývala jen teplou vodou.

No tak moje malá ještě opruzená nebyla, takže používáme pořád jen vlhčené ubrousky. Ale možná bych zkusila převařenou vodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka