krupou nam kolinka :(

11.11.2009

zdravím maminky,delší dobu pozoruju u male 8 mesicu,že jí krupou kolinka :( jak je to u vás?dekuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Malému asi tak ve 14 měsících křupalo snad asi všechno. Měla jsem z toho strach. Objevilo se to už i před rokem, ale pak to přestalo a pak se to znovu objevilo. Ptala jsem se na to dětské doktorky. Říkala, že mu mám dávat potravinářskou želatinu a že nic víc dělat nemůžu a že to přestane. Zdálo se mi to blbé ho tím ládovat. Ale křupání bylo opravdu silné, tak jsem mu vždycky připravila trošku želatiny a zalila tím ovoce. Měl z toho takovou svačinku. Dávala jsem mu to ob den. Nevím, jestli to bylo tou želatinou, ale musím zaklepat, že křupání přestalo.

ahojky, to je normální, malému křupalf i kotničky,.. ale jak už začal sám chodit, tak je klid. ono to přestane....

ahojky, hele my to mame taky!!!nam ale krupe cele telo, kolinka ale taky:) uz nam je 16 mesicu, ale psala jsem tady asi na roce, ze kdyz treba spadne na ruku, ze to krupne na celou mistnost jestli to je normalni a nikomu se to nezdalo...a uz jsme dokrupali!!!:) Takze bud v klidu, to je vývojem, všechno to prestane krupat...:)

In reply to by Janinaaa

ramínko, já to tak mám taky a na více místech. Myslím, že jako aktivní sportovec jsem prostě za ta léta opotřebovaná a spaní léta pod širákem tomuto také nepřidalo. Tak snad to malému samo sedne a vymizí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka