Ahoj Leďnandy! O9 a ostatní! Tipy na dárky!

11.11.2009

Maminky, s čím si vaše ratolesti nejraději hrají? A pokud máte nějakou hračku s netu dejte sem odkaz! A nebo máte vybráno co koupíte pod stromeček? Naše 10měs. je unešená s obyč balonu :one: , nenáročné dítko! :\x: Tak zvažuji čím ji udělám radost pod stromečkem, kdy bude mít 1 roček.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já mám pro Adélku koupený skládací pěnový puzzle na zem, kostičky, pak takovou tu skládací nafukovací knížku a soupravičku. Ještě přemýšlím nad tím mluvícím hrncem, ale je docela drahý, teď jsem koupila 3 kostky od Fisher Price, na každé straně je něco jiného - ale nemám pocit, že by ji to nějak bavilo. Dnes si vystačila s PET lahví a byla spokojená.

ahojky tak nas malej dostane od babicky velikanskyho plysovyho medveda,koupila ho v kauflandu za 449,- je strasne hezkej a melej se po nem porad vali,babi ho ma totiz skovanyho u nas a manzel mu ho obcas ,,pujci,, a od nas nevim co dostane,nechci ho ucit na moc darku,kluci od segry vzdycky meli stromecek zavalenej darkama a ted si niceho nevazej,takze maximalne pet darku dostane a basta.

uz jsem to tady klmm resilo hodne,zkus si najit starsi odkazy.Nam bude rok 26.ledna.k vanocum budemem kupovat audosedacku,nove chuvicky,telefon fisher price,mluvici hrnec fisher price,skakaci zebru fisher price,drevene sane,drevene kosticky,mluvici pes fisher price,aktivni stolecek fisher price a zbytek nevim co od koho dostane,Jinak balon u nas taky vede.

In reply to by krevetka

Ty jo, tak vy toho máte :-) Adámka taky nejvíc bere balónek, takže určitě ten, nějaký nový, dál knížky, vkládačku, sáně, skluzavku,kelímky, maňáska , batůžek, hračky do vody, nějaký kostičky, mašinku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka