Viktorka s Eilou

11.11.2009

Ahoj holky, vkládám pár foteček, jak si naše Viktorka hraje s naší Eilou. Je to sranda, malá si jí všímá čímdál víc, stačí, že kolem ní Eila projde, hned se po ní natahuje a děsně se u toho řehní. Vůbec se směje všemu co naše malá pejsačice dělá :s: :s: Akorát je musím hlídat, Eila ji ráda olizuje ručky no a Viktorka by si je hned potom nejradš strkala do puseny :!k: Pozdravujem všechny maminky a jejich :ooo: :ooo:

No ty jsou božíííííííííí! A jak spolu vychízí u vás, taky na pohodu? Malá z ní má pěknou radost a pěknou hračku.. :c:

In reply to by Jaňulík 1

Ahoj Jani, děkujeme. Jo, je to v pohodě, trochu ale začínám mít obavy o Eilu, jak začne Viktorka lozit a chodit, už teď když se po ní natahuje těma svejma tučnejma ručičkama, tak někdy uteče :s: Zatím je hlídám, aby se moc neolizovali

In reply to by Jajda007

Tak to jo, to je super. Taky tu naší hlídám a jen, co na chvilku odběhnu, malá už je olízaná od ucha k uchu. Ona í miluje a nedá na ní dopustit. ještě, že jí přijala do své smečky, nevim, co bych dělala, kdyby to bylo naopak a nebo, kdyby byla malá alergická. Mam jí jako za druhé dítě, tak to radši ani nemyslet!
Prej, tučnejma ručičkama! :s: Nu což, je vidět, že jí nic neschází a že je jí dobře a co víc si přát! :qu: :h:

Jééé, ty jsou výborný!!
Sam teda taky jde strašně po naší kočce, ale tý se to nelíbí-rve jí chlupy a musí se hlídat, protože pak to strká taky do pusy... Chudák kočka, až Sam bude lézt nebo běhat, ta bude chodit po stropě...

In reply to by Tez

ahoj Tez, to já už začínám mít docela obavy jak začne lozit, tak chudák Eila :s: Přecijenom nemají ty děti v rukách vůbec cit :///: No, budou to muset nějak zvládnout :a:

In reply to by Jajda007

Hele, mě je naší Scruffyny taky líto, ale je to kočka-nedá se. To spíš schytá Sam, ale paradoxně ještě se nestalo, aby po něm vystartovala, což normálně dělá, m ožná ví, že to je baby.

Ahoj Jajdo, to jsou fakt skvělý fotky!! A Viky jak se krásně řehtá... :h: naši mají taky pejska a ten na Boríska neskutečně žárlí..vůbec si ho nevšímá jen dolejzá za našima a chce se mazlit.. :)

Jéé, to je parádní. Fakt jsem se smála, když jsem na ně koukala :s: :s: Ale teď mi ještě řekni, jaká je reakce Eily na Viktorku? Netahá ji za chlupy? :///:

Ahojky, teeeda paradni fotky :)
Mala je nadherna, jak jinak :) Ale nebojis se takhle s pejskem? Ja tohle nikdy neresila, ale porad ty zpravy jak nekdo nejaky pejsek neco... no ja chci taky pejska, ale covece zacinam mit strach!
:)

In reply to by kenla

Jééé ahoj, no nebojím se, kdybych měla většího pejska tak asi určitě, ale naše Eila má necelý 3 kila a můžu říct, že kolikrát před malou utíká, když se po ní natahuje. Oni maltézáčci by měli být pejsci který bys spíš měla chránit před dětma, aby jim neubližovali :s: Já hlavně při výběru pejska na tu povahu dost hleděla, když jsem věděla, že chci i děti :C]]: Takže strach fakt nemám, spíš mám teď trochu obavy jak to u nás bude vypadat, jak začne Viktorka lozit a začne si půjčovae Eilininy hračky a obráceně :C]]: No, stejně se tomu neubráním, a bude mít alespoň lepší obranyschopnost - teda alespoň tak o tom píšou, tak snad to tak je.

In reply to by Jajda007

joo to se neboooj, stepanku uz taky parkrat oblizl nas psek, teda psek moji mamky... a primo ksichtik hehe... to neres, aspon nebude alergie :)
ale covece ja bych stejne strach asi mela, ja nevim, znam takovych historek o perfektne vycvicenych psech co taky udelali neplechu... a tak raci bojim bojim :)

In reply to by kenla

No je pravda, že takových případů je hafo a nikdy nevíš co pes udělá:-) No, můj strejda má pitbula a můžu ti říct, že malou k němu nikdy nikdy nikdy v životě nepustím, i když je sebevíc vycvičenej!!!!!Nevím, no, naše Eiluna je takovej malej trubík, tak když jí někdo něco omylem udělá nebo nějakej pes venku na ni vyjede tak zakvičí a uteče :s: No a zatím to vypadá, že se i Viktorky trochu bojí, no, nebo spíš utíká před jejíma natahovacíma ručičkama, tak pevně věřím tomu, že to bude v pohodě. Však nejsme první ani poslední, co mají dítě a psa :!k:

In reply to by Jajda007

jojo sak jasne, urcite to bude v pohode... a presne, nikdy nevis, co pes udela... i tenhle bojacny... se muze bat az tak ze zautoci... no ale verim ze mas oci na stopkach :)
tak pujdem nekdy zase na prochajdu a vezmes pseka sebou at se muzu taky ponufnat? :)

In reply to by kenla

No, když bude někdy hezký počásko tak jo, jinak ta naše fajnofka má hned nachlazený čůrání :s: To víš, je to fajnovka, třeba jak venku trošku kape, tak se ani nechce vůčůrat a táhne mě domů :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka