porodnice Most

06.11.2009

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak se vám rodilo v téhle porodnici. Slyšela jsem samý hrůzy, ale zase tam mají dobře vybavenou novorozeneckou jipku. Čekám dvojčata, mám rizikový těhu, tak mám strach, že by mohli kluci chtít na svět dřív, takže z Chomutova to mám asi nejblíž právě do Mostu. Jo a ještě, když se tam budu chtít zaregistrovat, je jedno, který den tam pojedu nebo se musím nějak předem domluvit. Omlouvám se, ale opravdu nevim, jak to chodí. Díky moc

Taky jsem měla tu čest rodit v Mostě a pokud bych někdy byla podruhé těhotná,rodit bych tak už nikdy nešla!!!!Už jsem to tu kdysi vypisovala,byla to hrůza, přístup šílenej,za celý porod jsem jako prvorodička neviděla doktora,PA si šla umýt i nádobí a nechala nás s manželem prožít si jednu kotrrakci samotné :w: ,což mi přišlo jako vrchol a když jsem to všechno říkala na gyndě a na dětském,tak mi řekli,že jsem si měla jít stěžovat.To nemluvím o tom,že mě PA nastřihla až ....ale to se asi jinak nedalo,malý měl přes 4 kg,ale začala mě šít sama,dělala to 40 minut, pak zjistila,že se jí to nepovedlo,rozpárala mě a pak se jala teprve zavolat doktora,který měl šil další půlhodinu,už nikdy více...Malého mi na sále ani nepřiložili k prsu,šoupli ho vedle do postýlky,musela jsem si o to sama říct! No prostě bych jela bůhví kam,ale Most už nikdy, to´t má zkušenost.

Ahoj rodila jsem tam dvakrát, poprvé před šesti lety, absolutní spokojenost a podruhé letos v červenci, děs a hrůza, nikdy bych tam už nešla, rodil mně primář a můžu říct, že je dost arogantní, porodní asistentky super, ale přístup některých lékařů otřes a to jsem zdravotní sestra v tomtéž špitále. Nakonec mi prý z milosti provedli sekci po dvanácti hodinách nepostupujícího porodu, měla jsem malýho KP. jinak šestinedělí v pohodě.

In reply to by Blanka111

Nas Domik taky sel ted do prvni a trimesicni teda nemame, ale osmimesicni jo, takze taky mame veselo. Ale jsem strasne rada, ze ty prvni roky ve skole s nim budu doma. Delala jsem na smeny a to nevbim jak bych zvladala chodit do prace a jeste se s malym ucit. My bylime vedle SHDecka. Mame teda byt 3 + 1, ale strasne malej, chteli by jsme baracek, ale to je ve hvezdach.

Ja jsem rodila v Moste uz dvakrat. poprve pred sesti lety a po druhe ted v unoru. Ani jednou jsem nemela s nikym problem. Ted jsem chodila do porodnice k dr. Kockovi a byla jsem s nim MAXIMALNE spokojena. Kdybych sla rodit po treti, tak zase do Mostu. To ze maji skvelou JIPku jsem taky slysela. a Myslim, ze registrovat se tam nemusis :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka