Porodnive NOVE MESTO NA MORAVE.. ?

11.11.2009

Ahojky holky kdo zvas rodil ve meste?a jak se vam tam lib.? :) a nemate seznam co jste tam sebou meli?? dekuji mooc:) :°O°:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jeste k tem vecem..Pro mimco sem si vzala balik plin-jednorazovky,deset jich dostanes tam,ubrousky..obleceni a kosmetiku na mimi dostanes tam,akorad na odjezd veci,ale ty ti muze privest rodina az pri odchodu..Pro sebe jsem mela,vlozky-zalezi jak mooc budes krvacet,nocni kosilu,podrdu,kalhotky-ja mela normalni a hygienu..kdyby neco pisni,preji prijemne tehulkovani a rychli porod..Martina s Dominičkou

Ahojky já rodila ve městě dvakrát než sme se odstěhovali poprvé to byla hrůza a podruhé to bylo dobrý.Potřebovala sem jen plínky jednorázovky hlavně vložky a oblečení pro sebe.Tak hodně štěstí :a: :a: :a: :a: :a: :a:

Ahojky ja rodila v Novym meste a musim rict ze super,nemuzu si stezovat a vim ze pri druhym pujdu zase tam!!!!,do Jihlavy bych nesla ani prd!!!!Sice je NM od nas dal nez Ji,ale ta cesta stoji za to!!!Super sestry a doktori..PA taky fajnovy,najde se tam sice nejaka "hrozna"sestra,ale je to vyjimecne,ja muzu tudle porodku jen doporucit!!!

In reply to by Amartinkka

Ahojky mno tak parada:) a napisnes mi co si musela mit sebou jake pliny...... :) ja jsem chtela do brodu ale nakonec jsem se rozhodla pro NM. A ted uz zacinam blaznit co tam budu potrebovat.... sice mam jeste cas mno ale lepsi byt pripravena predem:)

Ahoj, já sice ještě nerodila, ale chystám se rodit v NMnM. Nemám ještě zjištěné co budu potřebovat atd. Ale kdyby ti někdo napsal, písni mi prosím, díky moc. TP mám 23.1. a co ty??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka