Posedlá miminkem

10.11.2009

Tak jsem se asi zbláznila..Je to pár dnů co jsem začala měřit bt a už se mi zdálo, že mi teploměr ukázal eror a já ho zlostí rozkousala..V nákupním středisku okukuji všechny mamky s kočárkama a taky ty co mají jak říkám kouzelné bříško...slintám u všech těch miniaturních oblečků a prostě u všech těch věcí kolem miminek.. Jste na tom někdo podobně nebo jsem totálně vyšinutá?:puzzled: A mimi nikde :o(

Je zvláštní jak se člověk mění, před 13 lety jsem se vdala , po 4 letech se začala snažit o mimi. Zadařilo se hned po vysazení HA, ale bohužel to zkončilo ve 12 tém týdnu jako zamlklé těhu. Poté byla nucená pauza 6 měsíců a pak hurá na snaženíčko , a zase to hned vyšlo a já mám už dnes 9 letou slečnu. Navíc jsem prožívala stěhování , novou práci a vůbec jsem to tak rychle nečekala. Ani snad neokukovala bříška , hračky oblečky a pod. Chci tím říci , že tenkrát jsem vůbec nic neřešila, nesledovala, neměřila a vycházelo to!
Manželství se po dalším roce rozpadlo a tak jsem zůstala sama s pevným přesvědčením, že už se nikdy nevdám. Ale nikdy neříkete nikdy :$$: , letos 6.6.2009 jsem se vdala podruhé ( po 5 .-ti letém bydlení s přítelem) . Snažíme se o mimíska teprve od srpna , ale jsem jako praštěná :#~: Měřím, testuji, sleduji každý příznak . I když je mi jasný, že dnes v 33 letech už nebude vše tak snadné jako dřív.Každé bříško u těhulek hladím očima ( a že jich kolem nás teď všude je). v obchoďákách , v tržnicích a na veltrhu hraček jsem jako zhypnotizovaná. Moje 3 nejbližší kamarádky čekají také miminka a tak to mám všude. Tento týden přišla i má kolegyně v práci , že je v 18 týdnu ( ani jsem to na ni nepoznala). Manžel mi říká, že jsem plašan :dance: , ale všímám si , že v mnoha věcech které řešíme mluví také o miminku . Tento měsíc jsem si zakázala na to myslet, nic neměřím, nepočítám a zakázala jsem si i testit před MS, tak uvidíme!! Přiznám se, že jsem už parkrát neodolala a pár krásných věciček pro mimi nakoupila se slovy , že to bude pro kamarádky až porodí ,ale ve skrytu srdíčka doufám, že si to nechám pro sebe a naše :°O°: .
Nějak jsem se potřebovala vypsat, tak :+^*: pokud jste to dočetly až sem. Jsem ráda , že Vás mám :a:

In reply to by Daisii

Ahojky, :usmev:Tak tě to taky přepadlo.. Držím všechny palečky aby se brzy :mimis: zadařilo, abys ty oblečky nemusela darovat :wink:

Klídek,tady ti nikdo neřekne,že jsi blázen,protože tady jme do :cc): blázni všichni :!k: :one:

In reply to by kesja

Můj mi včera v tescu řekl, že jsem ztracenej případ a to po tom co jsem mu vysvětlovala jak mě všechno deptá a když jsem zahlédla stojan s oblečky pro miminka tak jsem se k němu rozběhla jak malé děcko k hračce z reklamy.A v tu chvíli nebylo nic špatného na světě:no: A kyž jsme šli kolem Benetonu a ve výloze stála těhotná figurína tak jsem oznámila že to břicho by mi slušelo taky tak se už jen usmál a podíval se do stropu..no nemá to hold chlapec se mnou lehké :usmev:

děti jsou hodně důležité, určitě je strašně fajn je mít, ale není to jediný smysl života.

In reply to by Keltka

Pokud je člověk štastný a zamilovaný a cítí lásku od protějšku tak si myslím, že už chybí jen to dítě..A co se týká peněz tak ty až tak důležité nejsou..Jedno dítě už mám je mu 8 a od jeho narození se nic nezměnilo..Pořád mám pocit, že bych jí láskou rozmačkala jak se k ní tulím :hearts:

jestli si ty blazen..tak me prave odvaži v kazajce do blazince...hele...ja hlidam miminka od svych 7 let...od 15 hledim do kocarku...a posledni 4 roky zavistive hledim na tehulky :) chodim do kojenaku a do decaku mazlit se s detickama mojima opustenyma...sjizdim aukro a mimibazary....a to se o mimi jeste ani nesnazim :)Lůca

In reply to by Lilo

:) byvalaa jsem tam na praxich vis...tak to byla parada...ale musim priznat ze jsem ty miminka kolikrat orvala...kdyz jsem poznala jejich osudy..a nezamiluj se do krasneho ruzovonkeho vonaveho mimiska, ktery k tobe natahuje rucicky...Lůca

In reply to by Lilo

no vis ja tam byla asi 3x na praxi...kdyz jsem tam byla poprve tak jsem se desne zamilovala do jedne holcicky...rodice ji nechteli...a az v 10 mesici se dostala do adopce..plakal jsem ze ji ztracim...ale zase na jednu stranu jsem byla desne stastna ze bude mit rodinu. dalsi pripad...chlapecek krasny..sice snedy..ae fakt uzasny..uz mel starsiho brasku v adopci v nemecku...a on mel jit za nim...jenze rodice mu nedali jmeno tak se to tahlo asi 2 roky.,.nez mu daji jmeno a udelaji pas....no ten stat je totalne na palici...fakt..do nemecka odjel az ve 4 letech.-..a jsou tam i smutnejsi pribehy.... :( hodim sem par fotek pro predstavu..Lůca

In reply to by Lula

To je strašné..já pro tady tohhle nemám pochopení..proboha proč dělají další dítě když se toho prvního zbavili??:puzzled: No hoď fotky at si pobrečím už ted mi je z toho sakra smutno. :shocked:

In reply to by Lula

Jé tak jsme na tom uplně stejne, do kočárků Někdy koukám už od 14. teď bych nejradči nakupovala oblečeníčko pro miminko a vše kolem něj atd. .. .. Uplně závidím všem těhulkám dokonce i snažilkám, protoze se mi s přítelem začnem sanžit tj. až od září. 10 měsíců. Přijde mi, že pro Neuvěřitelně se čas vleče. Já už chci zářííí :s:

In reply to by Kulisounek

Já doma pořád mluvila o mimi a o tom, že je sice šťastnej, ale já ho udělám ještě sťastnějším a to když z něho bude táta..no a už se snažíme..teprve 3 měsíce..no teprve..jasně, že bych chtěla všechno hned, ale asi budu muset zase chvilku čekat..ale vím, že se dočkám :dance:

pokud ses ty zbláznila tak já taky. Teplotu si neměřím, ale o mimi se snažíme. taky hledím po všech kořárkách a po všech těhulkách. Mám kamarádku co je v 5 měsíci a když jsem ju viděla napolsed taka porád byla chudá a když jsem ju viděla dnes (uplně hezučké břúško) tak jsem ji nezjištně záviděla. My se snažíme teprve od září a ted mám 14 dní zpoždění a testy negativní tak myslím, že je to tím, že jsem v srpnu vysadila anitnu, ale pořád tajně doufám, na příští týden se objednám k pí dr. a uvídím. Z toho vyplívá: NEZBÁZNILA SES:-)

In reply to by KattuskaF

Takové bříško to je hotovej zázrak přírody :heart: Přeji aby ti to brzy vyšlo a nemusela už okukovat jen cizí!! A taky nějakej ten kočárek i koupila :smile:

Tak vysinuta v zadnem pripade nejsi,pac ja to mam taky tak :s: a myslim si,ze je to naprosto normalni a prirozeny jev,protoze tolik touzime po tom co moc chceme a nemame to :cc): podivej na chlapi,taky porad okukuji auta,ktere by chteli a nemuzou je mit z jakehokoli duvodu a nikoho ani nenapadne brat to jako vysinutost ;) doufam,ze jsem te aspon trochu uklidnila :a:

In reply to by fnecice

Tak to mi spadl kámen ze srdce...no mě už napadlo jestli si ostatní mamky a mamky v očekávání nemyslí třeba že jsem úchyl, protože mám pocit že na ně fakt až vejrám a pochopitelně se u toho culím jak tele :janic:

Ahojky Lilo,tak jsi mě dnes normálně asi jako první dokázala rozesmát-rozkousala teploměr :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: :C]]: ,to je fakt dobrýýý!!!!Já jsem na tom podobně...taky koukám na všechny mamky,těhulky,kočárky apod......-no jako magor jsem :C]]: :C]]: :C]]: :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky