PSIK

11.11.2009

cauky všichni příšti týdem se jedeme mrknout na pejska poradte nejake pekne krátké jmeno aby se i dobře učilo mému čertíkovi :+^*: :+^*: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

standartního Rexíka původně jsem chtěla pro něho jméno Monty, ale rodiče mě tehdy přehlasovali....tak si Montíka pořídím až časem :-) taky jsem zvědavá co Rexula na malého až se narodí, ale zatím je úplně zlatej, pořád mi očichává břicho a vždycky byl zvyklej ležet mi hlavičkou na břiše a teďka ani náhodou, tak asi to nějak vycítí....

Tak my mame 3 civavky, jmenuji se Pepina, Olinka a Cenda, jo a palacinka a puskin sou supr :qu: kdyz jsme bydleli v plzni na bolevaku tak tak chodil kluk vencit jack russel teriera a volal na nej Špidlo, taky husty, tak co treba jmeno Čunek, ale to je spis za trest, co :C]]:
______________________
www.fler.cz/weru-n (háčkované čepičky a jiné drobnůstky)
http://xwerux.mondozoo.com

Ahojda my máme fenku Cherry, říkáme jí Cherry , Cherry Lady a kamarádka má psa, jmenuje se Max, sousedi maji Fíka, nebo se mi líbí třeba i Oskar :a:

Kluky jsme měli: Kim, Baskin, Falco (Fanoušek), Oliver, Špunt, Ferdík, Dingy, Dony...
Holky: Pegy, Sára, Bella, Sandy, Jasněnka, Lucky...

Jsou to psy, kočky, králíci, morčata...co mě napadlo, bylo jich mnohem víc. Pro inspiraci :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha tak to koukam to se vam tedy pekne seslo :s: no aspon se slavi vice svatku spolecne take to do sebe neco ma :s: :///: jak jsi napsala hledali jste se az jste se nasli :one:

In reply to by ivik198

My máme pejska doma. je to bišonek, takže žádný velký psisko, i když máme byt velký.. S Jozífkem se naprosto milují :h: i když ho Jozífek občas s něčím honí po bytě (cedník, vařečka... :s: ) ale pejsek je to zlatej... jen s námi už nespí v ložnici jako byl zvyklý, ale má pelíšek na chodbě...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já nic nemám proti jménu Puškin, ale ta Palačinka mě rozesmála ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky