Brzy snad snažilka

10.11.2009

Když jsem porodila naší malou Markétku, říkala jsem manžovi, že máme dva jedináčky :{~{: :{~{: (jsou od sebe 9 let) a že bych klidně šla i do třetího díťátka a Majda by tak měla sourozence. :h: Já sama jsem ze tří dětí a tak vím co to znamená. Včera jsem byla docela dooost v šoku, když mi manža oznámil při :*O*: že si nebude dávat pozor... :jawdrop: Dneska mi pak ještě k tomu řekl, že už by bylo dobré začít se snaženíčkem, protože by se to taky nemuselo hned povést. ;) (Na Markétku jsme čekali 4 roky) a že by byli od sebe jen rok a půl atd... Takže kdo ví... :) Třeba už brzy a třeba taky ne. :k: :a: :k:

týjo.Tak to klobouk dolů.V dnešní době mít víc jak 2 děti,to je podle mě odvaha.My jsme momentálně rádi,že výjdeme finančně a to s jedním mrňoouskem.Tak držím palečky,ať Vám to výjde.....

já si taky myslím že čím jsou děti k sobě blíž tím si spolu víc rozumí,sice možná rodiče mají větší záhul ale asi jen ze začátku tak moc moc držíme palečky at se zadaří co nejdřív,taky se chceme snažit co nejdřív,my na Kubíčka čekaly 5 let,nakonec je umělinka :h: :h: :h: tak i z toho důvodu a léta letííí :dance: :a:

Ahojky, tak to je super! Tak se snažilkujte a přeji ať to brzy vyjde. Nám to u obou kluků vyšlo vždycky hned, tak třeba vám se teď taky zadaří rychle :-)
Jinak mě taky strašili, že když první syn byl zlatíčko, v noci vůbec neřval (teda samozřejmě když byl nemocný nebo mu lezl zrovna zoubek tak brečel), ale jinak prostě pohoda. Jako mimino se napapal přebalil a spal... a prostě nebrečel skoro vůbec, každej z něho byl hotovej jak je strašně hodňoučkej. A taky mi každej říkal, počkej, to druhý, to bude něco. Že prý jedno mimi je zlatý a druhý zlobí. A když už jsem si vybrala to zlatý, tak to druhý bude uřvaný. A ono nic, je stejný zlatíčko jako byl první syn. Teda první byl zlatej asi ho roka a půl, potom to začlo asi jako všude že má svojí hlavu atd. a druhej začal být teď teda takovej bojácnej, klekne si u něčeho a když neví jak zpět na čtyři tak pro jistotu začne brečet a natahuje jednu ruku ke mě abych ho radši dala dolů... Ale jinak zlatíčka. Taky chcem skusit tak za 10 let ještě jedno. Snad to bude holčička. A i kdyby ne, tak to už bude "jedináček" :-) papááááá

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by X-PA

no asi ví co chce. A když ty se na to cítíš. Já si nedovedu představit mít děti tak brzy za sebou. Musí to být záhul. Aspon s naší cácorkou která první tři měsíce prápili prdíky. A ted zas v noci hůř spinká. A do toho mít miminko které by bylo stejné.... Tě pic. Jsi statečná mamina. Tak at se brzy zadařííííííí.

In reply to by janča a adélka

Ono je to asi taky tím, že Majda je to nejhodnější miminko na světě... :#~: Od narození spinká celou noc, skoro si za těch osm měsíců nezabrečela, jen je trochu živější (už se doháníme po bytě). :s: Syn byl taky takový. :h: Tak mě třeba z těch miminek vyléčí právě to třetí. :^O^:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka