Cestovní postýlka

11.11.2009

Ahoj, tak jsme se rozhodli, že koupíme cestovní postýlku a dřevěnou uklidíme. Terezka pořád v postýlce cestuje a jak se uhodí o šprycle, je hned vzhůru a brečí. Jen se chci zeptat, jestli máte s některou zkušenosti. A taky matrace, je lepší koupit tu cestovní dělenou? Nebo koupit klasickou matraci která se dává do klasických postýlek? Kuokala jsem na tuhle, moc se mi líbí ta červená http://www.eshopbaby.cz/katalog/dream-n-play-go-cestovni-postylka-hauck….

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem teda odpůrcem toho, aby dítě nastálo spalo v cestovní postýlce, ale když už to tak musí být, tak bych do ní koupila normální matraci, nebo ještě lépe bych do ní dala matraci z postýlky, pokud nebude převyšovat značku, která by v té cestovní postýlce měla být (teda my ji máme a domnívám se, že to tak asi bude ve všech, ale nevím to jistě..)... Samozřejmě jde o to, jestli máte postýlku 120 x 60, aby se vám matrace do cestovky vešla...

In reply to by vercaku

Protože já bych taky nechtěla na stálo spát na nafukovací matraci, nebo rozkládacím lehátku, či nějaký karimatce a podobně, víš. Postel je postel. Ale je to můj názor, nevymlouvám ti to, dokonce i chápu v tomhle případě tvůj důvod. Každopádně se přimlouvám za klasickou matraci, ta cestovní matrace opravdu není na denní používání..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka