a zase ty potničky

11.11.2009

Maminy mám dotaz, máme taky potničky. A sudocrem nezabírá, tak nám dala doktorka vitamínovou mast, tak jsem zvědavá. Můžu se zeptat jak máte doma oblečené mimi a kolik máte stupňů. Náš prcek má totiž neustále studené ruce, akorát když spí, tak je má teploučké. Tak je oblečený v bodýčku, dupačkách a ještě kabátku. Myslíte, že je to moc? Díky moc, už je máme asi 14 dní

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak to my máme doma 24 stupňů, malá má bodýčko, dupačky a kabátek a řekla bych, že je spokojená, potníčky jsme měli jen jednou ze řvaní(zahnali jsme je Holtovým krémem a pak mazali obličej SOS krémem od Nivea), jinak na tělíčku je neměla nikdy, musím teda zaklepat. Ručičky má kolikrát studený i při 24stupních a kolikrát i nosánek, takže to řeším tak, že jí přikryju slabounkou dekou a je spokojená...malá má ráda teplo, možná je to dané tím, že už od narození má tu vyšší tělesnou teplotu(37,4)a proto potřebuje větší teploučko. JInak když to beru podle nás, tak si myslím, že mimi nenabaluješ, u nás je tohle oblečení běžné. Jestli si nezkusila Holtův krém, tak ho zkus, do dvou dnů je po problému, fakt zabírá na milion procent, radila jsem to tu už hodně maminkám a ty, které zkusily, tak psaly, že to zabralo.

ahoj tak mi tady máme 21 st. a malé dávám košilku dupačky a bačkůrky... bývá ale přikrytá většinou ještě pod dekou nebo v zavinovačce. Podle ručiček se neřiĎ, mě sestra od dr. řekla, že se má řídit podle nosánku, když je lehce teplý, tak je to ok. :)

my bydlíme nad sklepem a topíme si akumulačkama přes den máme cca 22 - 24 stupnů a to je malá oblečená v bodýčku a overalku navečer tu máme zimu a tak jí dávám i kabatek a někdy i přes den, protože nevím jestli to má po mě ale má zase neustále pod 36 stupnů teplotu a studený ruce, takže když je studená tak jí obleču.Potničky jsme taky měli ale to protože měla rýmu a já jí navlíkla a i čepičku jsem jí dala

In reply to by Iva2312

Tak mi udržujem 22, tak to by snad mělo stačit. A malej má taky rýmu, no snad už mu ty potničky pomalu zmizí. Já ho měla hodně zachumlanýho ze začátku a asi jak si pomalu začal udržovat teplotu, tak se pak začal potit a bylo to na něho moc, měl vždycky spocenou hlavičku, tak to má asi z toho, ale teď se vůbec nepotí, ale nemůžem se toho zbavit. No máme teď mastičku Infadolan, tak jsem zvědavá, je nějaká vitamínová, tak uvidíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka