neschopenka

11.11.2009

Ahojky,chtela jsem se zeptat,jsem uz asi mesim na neschopence,,jdu do prvni poradny 18.11 a tak jsem uvazovala,ze kdyz uz mi bude dobre,pujdu do prace,ale vcera mi sef oznamil,ze doufa,ze na ty neschopence zustanu,ze me nema kam dat,samozrejme ze mi nemuze zakazat pracovat,ale kdyz se vratim do prace,tak mi bude delat dusno a bude me tahat nekam pres celou prahu v sedm rano apod...nevite jestli me doktor muze uschopnit a poslat me do prace?nebo to zalezi na me jestli zustanu na neschopence az do porodu?prosim o radu,nevim co tomu dr.mam rict...predem diiiiky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Když se nebudeš cítit dobře, do práce nechoď. Je lepší pro tebe i prcka, hlavně klídek a žádnej stres. Jsem na neschopence už od srpna a chvilku jdu na mateřskou. Nevím jak bych tu práci dávala. Denně prospím kolem 12 hodin i víc. Jestli je doktor rozumnej tak se spolu nějako domluvíte, co bude nejlepší pro tvoje úspěšné těhulkování.

Ahojky!Já jsem na neschopence od 9.tt, teď jsem 19.tt a doma jsem spokojená. Doktor se mě nikdy neptá jestli chci do práce nebo ne. Takže je to asi na tobě. Mě se do práce nechce. Jsem doma spokojená. Od začátku těhu jsem strašně utahaná. Takže jsem ráda, že jsem doma a mám svůj klid. Takže si to doma užívej a do práce se nežeň. Užij si klidu dokud to jde, až budou ty naše prďolky na světě tak už ten klid mít nebudeme.

In reply to by Soňča

To je fakt,pak nebudu vedet kam driv skocit,jsem jeste mlady trdlo,takze to bude slozitejsi :s: to ja jsem taky furt utahana a je mi blbe a jeste k tomu ty bolesti v brisku..ale snad to brzo vsechno prejde,jinak se z toho zblaznim :( tak preju hezke tehulkovani :)

diky moc holky :) ja do prace jit chtela kdyz mi bude dobre,ale sef by mi tam akorat delal dusno...tak uvidim...chtela jsem jenom vedet,jestli me proti me vuli muze uschopnit...sice doma asi zesedivym,ale lepsi nez se stresovat.. :)

Ahojky, já zítra začínám 11.týden a na nechopence jsem také měsíc. Na kontrolu jdu o den později než Ty:-) Jen se divím, že se Ti chce do práce? Mně bývá dost špatně a tak jsem ráda, že jsem doma. Já bych se do práce určitě nehrnula, zvláště pokud by Ti to měl šéf dělal jen horší. Buď raději doma, získáš svůj pohodový režim, odpočineš si atd. Únava přijde brzy....tomu věř. Možná se pak budeš trochu nudit, ale od čeho jsou kamarádky a taky se blíží vánoce - to budou starosti s pečením, pak budeš pomalu nakupovat věci na miminko atd....myslím, že člověk bude mít pořád co dělat:-)

In reply to by Bonaquaa2

No me se chce spis do prace,kvuli penezum,ted se nam jako naschval vsechno kazi...praskla nam voda,tak pritel musel rozkopat pulku koupelny,protoze jsme mezitim topili lidi dole...takze musime delat novou koupelnu...takze hruuuuza....ale asi na to prdim,akorat bych byla ve stresu...no me spatne je a to ze dost ale nastesti nezvracim,ale nemam k tomu daleko :s: a taky mam bolesti v podbrisku a tak...a kdy mas termin?

In reply to by lucifik

Ahojky, já mám termín 7.6. 2010 a vím, že peníze člověk potřebuje, ale za kdovíjaké riskování to fakt nestojí. Já jsem pracovala jako zdr. sestřička na JIP a vzhledem k infekcím, rentgenu a tahání se s lidmi a také dojíždění cca 90km jedna cesta to fakt nestojí. A pokud Ti je navíc ještě blbě, tak to opravdu nehroť! Navíc dlouhodobá neschopenka je výhodnější než kdyby jsi teď na nějakou dobu šla do práce a pak zase na neschopenku. Zvaž to podle svých možností, ale myslím, že práce se najde i doma:-)

In reply to by Bonaquaa2

No me se chce spis do prace,kvuli penezum,ted se nam jako naschval vsechno kazi...praskla nam voda,tak pritel musel rozkopat pulku koupelny,protoze jsme mezitim topili lidi dole...takze musime delat novou koupelnu...takze hruuuuza....ale asi na to prdim,akorat bych byla ve stresu...no me spatne je a to ze dost ale nastesti nezvracim,ale nemam k tomu daleko :s: a taky mam bolesti v podbrisku a tak...a kdy mas termin?

Já jsem byla na neschopence skoro od začátku. S doktorkou jsem se na tom domluvila. Řekni, že ti není příliš dobře a máš stresové zaměstnání, kde momentálně je napjatá situace a jestli by ti mohl dál ponechat neschopenku.Pokud už ji ale máš, pochybuji, že by ti ji samovolně ukončoval, to leda na Tvoji žádost. Práce je sice hezká, na neschopence jsou nula nula prd peníze, ale pokud si těhotná, myslím, že hlavně potřebuješ klid, tak tu práci ještě zvaž. Není nad to být v pohodě, i když s menšíma penězma.

In reply to by beibinatko

Ahoj holky, já jsem na neschopence od6tt. Pracuji v MŠ. Denně mám i 25 dětí dopo sama a na vycházku můžu mít 20 dětí sama!!! Jelikož vše od dětí chytám a nevím co se může stát, tak jsem se takto rozhodla. Zdraví mě a mimča je nad všechny penízky. Proto jsem se poradila s manželem (jednoznačne byl pro, i když bude méně penízek) a doktorkou a ta mi to jen potvrdila. Sice už teď přemýšlím co dělat a že mi budou někteří bimboši moc chybět, ale stojí mi to za to!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka