nákupy v Polsku Chalupky??

11.11.2009

Zdravím všechny maminky, chtěla jsem se zeptat, nemáte některá zkušenosti s nákupem pro miminka v Bohumíně Chalupky?? Chci si tam koupit nějaké věcičky pro miminko, ale nevím, jaký je tam výběr:-(Děkuji mooooc, snad se tu někdo najde, kdo tam jezdí, nebo byl:-)

Ahuj, já tam teda byla, ale přijde mně to tam drahé - souprava do porodky 300 mně přijde šílená, je fakt, že tam mají ale hezké pletené věci, bezvadné ovoce - mandarinky lahodné, bez pecek, broskve, hrozno - ňamy (to si tam určitě nakup) no ale oblečky nevím nevím - postýlku jsem si tam koupila, ta stála i s obyč. matračkou 1200 Kč a taky jsem koukala na přebal. podložku, ta tam stála 260 a to mně taky přišlo moc, ale froté prostěradýlko bezvadné jen 100 - takže jak co. :a:

In reply to by zdenicka.x

určitě!!! :) A hlavně nezapomeň na to ovoce :) To moje jsem koupila - vlezes na trh, doprava, ulickou doleva a skoro nakonci vpravo :s: ... no myslím, že to najdeš. Tak pá :a: Jinak v Porubě jsem bydlela a moooc to tam mám ráda pořád :)

In reply to by Andělína

ovoce si určo koupím, musím vitamínky a taky mám neustále na ovoce a sladké chuť:-) Já nejsem z Ostravy, ale moje mamka pochází, tak jedeme k rodině a pak tržnice:-) Taky se chystám tam koupit maso, že je tam taky levné, tak nevím...... :hu:

Ahoj v Chaloupkach to je drahe,už sem to zjistila!!!hlavně ty lekarny,děs běs...!Jed do rybnika je to asi 30 minut cesta!!Tam je carefour,maji tam Nutroš za 230,ubrousky ted v akci 6 baličku za 160,pak plenky Hugies v akci 88 kusu za 310,kašičky 2 kusy za 60 kč,nebo jeden kus za 35,čaje za 90 ty 200g,u nás je 100g za stejnou cenu..no ja tam nechala v sobotu skoro 2000,ale tu by sem dala tak 3500..
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

In reply to by zdenicka.x

v tescu a jak je to v akci tak to vyjde treba 7body za 87kc sleva z 210kc,,,ale i za 210kc to jde a super material zadny silon jako ve sklepe a i jinde......jak ktere veci....pa pa

ja jezdim do tesina,,,pro nutrilon vyjde tam na 213kc v drogerii rossmann....jsou tam levne i prikrmy a ubrousky nivea...v tescu jsou pry levne plenky pampersky,,,,a lahvicky avent a hracky atd,,,jsou levnejsi ale normalne v polsku v obchudkach,,,,vsichni co tady prodavaj kocarky a hracky a vse pro miminka atehotenskou modu vozi to z polska,,,takze urcite se zajed podivat dokud jeste nemas miminko to se pak chodi hur,,,pa pa a jestli neco objevis pisni mi dekuju.......

In reply to by iv123

To ráda slyším, že je to tam levnější, určitě tam pojedeme v pátek, teda doufám!!! Ale přímo Chalupky asi neznáš, jak se tam nakupuje pro miminka, že?? Je to prý kousíček od Ostravy, prý tam jezdí hodně ostraváků nakupovat.

In reply to by zdenicka.x

ahojík jmenovkyně :a: :D my jezdíme do Chalupek, je to opravdu kousínek, my jsme z Poruby tak asi 25 minut cesty.Jezdíme tam teda hlavně pro masíno, prášky na praní a jiné a je fakt že to tam je o dost levnější.Mají tam i obchůdek s kočárky, nebo stánek s mimi věcičkama. Před 4 lety jsme tak kupovali sporták pro klučíka, ted se tam taky chystáme omrknout kočárky.Jenom je to burza, dál jsme ještě zatím nebyli, tak nevím, třeba tam je i nějaký kamenný obchod, ale to fakt netuším.Možná holky poradí víc. ;)

In reply to by maarketa

ááha to je Martinov ne :? to jsme od sebe docela kousínek :)
já jsem nikdy do Poruby nechtěla :D ale ted bych neměnila. Už druhý prdolka no, holčičku jsme chtěli takže jsme rádi, aspon budeme mít páreček.
Přesně tak já se vždcky rozolývala nad růžovýma věcičkama,a ted je budu moct konečně nakupovat.I když na klučíky jsou taky pěkně třeba v Tescu, ale ty holčičí jsou nádherné. :#~:

In reply to by zdenicka.x

Mno joo není :) ale co naděláme :D už tady znám dvě Zdeničky včetně Tebe to je úspěch :qu: :D
jinak oblečeníčko jsme tam zatím nekupovali takže to nevím, ale co se týče potravin a potřeby pro mimíska kočárek, plenky, ubrousky, mlíčko to všechno by tam mělo vyjít levněji.
Ten stáneček přímo na tržnici nic moc :( spíš bych se taky chtěla povívat do nějakého kamného obchůdku, co jsem tam viděla tak takové spíš pletené věcičky, a soupravy do porodnice, zavinovačky tuším, ale cenově nevím.
Možná větší výběr bude v Těšíne,je to tam i větší. ;) Tak dobře nakup a není zač ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka