Příznaky těhotenství???

11.11.2009

Holky, mám prosbu. Zajímá mě jaké měly těhulky a maminky příznaky těhotenství a případně se chci zeptat snažilek jaké by příznaky být měly??? :) Když si vzpomenu na svoje první těhotenství, neměla jsem kromě příšerný zácpy nic, naopak vše naznačovalo, že to normálně dostanu. Díky za postřehy těhulky, maminky a snažilky :k: .

Ahoj, na první těhotenství jsem čekala jako na smilování :#~: , ale tt mi vyšel až v 8tt. jinak jsem byla nafouknutá jako balon a v 8 tt mě začala bolet prsa a na to konto jsem si udělala testík a byly tam :-D po 5 týdnech jsem pohužel potratila a nyní čekáme na miminko opět, teď sama nevím protože jsem u prostřed cyklu a už 3 dny špiným, bolí mě břicho jako při ms a pořád se mi motá hlava, test jsem si dělala ale negativní,ms mám mít za 14 dní, tak budu muset vydržet, už se moc těším až zase uvidím dvě čárečky :ww:

Já jsem těhotná potřetí a nikdy jsem neměla ani jeden z příznaků, které se tak normálně popisujou. Možná mi trošičku narostly prsa, ale toho jsem si stejně začala všímat až když jsem věděla, že jsem. Takže jediný můj příznak byly ty dvě modrý čárky na papírku.

Nic úplně jasného, jen větší únava v práci, víc jsem se potila, jednou jsem zvracela, více jsem vnímala různé pachy(obvzláště v autobuse), také těžší prsa, náladovost ( přítel mě dokonce nařknul, že se chovám jako těhotná!:D ) a pak samozřejmě vynechání MS...:)

syna mi jen neprisla MS a pak v pocatecnich tydnech tehu jsem oooobcas mela pocit na zvraceni,ale opravdu jen pocit a nic vic.Jinak mi nebylo nic,nic me nebolelo,proste nic.Ted u druheho tehu jsem mela priznaky jasne MS,bolest bricha,boleni prsu,ze jsem nepochybovala,ze mrcha prijde.Neprisla,slo o tehu,takze u me byly priznaky zadne a stejne tak prichazejici mrchy a tudiz vim,ze po treti bych sve tehu absolutne nepoznala,protoze priznaky byly shodne naprosto s prichazejici mrchou. :a:

Já bych to ted na sobě nepoznala vůbec,jen jsem trošičku 3 dny před ms světle hnědě zašpinila a já byla štastná,že už to dostanu (měl to být anovulační cyklus),tak jsem se těšila na druhý IUI :s: jenže špinění bylo pryč a MS pořád nikde,bolelo jen břicho a záda jako u Ms...Pak spoždění 3 dny a pak jsem utíkala ve 4 odpoledne s jasně pozitivním testem po bytě jak rapl :!k: :s:

In reply to by kesja

Já jsem z nostalgie vyhrabala testy svého prvního těhotenství :) . Ráda vzpomínám na to co jsem prožívala za štěstí, když jsem měla v ruce pozitivní test. Vyšel mi v prosinci, takže měla rodinka krásný dáreček k Vánocům.

Ještě jsem ti zapomněla napsat že jsem měla úplně šílenou plet byla jsem celá vysušená měla jsem po obličeji takovej ten vysušenej lišej. :sick:

Ahoj tak já byla nafouklá ,bolelo mě břicho jako bych to měla každou chvilku dostat ,ale tak divně mě občas zapíchalo a pálilo mě v prsou ,ale jen pár dní pak normálně bolely, jenže já to takhle měla s těma prsama vždy před MS ,myslím to bolení né to pálení ,jo a pořád jsem krkala ,nedalo se to ovlivnit ,kolikrát to byla ostuda na veřejnosti :00: .Taky jsem jeden den zašpinila(mimo dny kdy měla být MS).Na to konto jsem si udělala test a byly tam//. :\x:

Ahoj, jak to tak ctu, tak bych to opravdu na to tehu videla! Me priznaky - malinko jsem citila prsa, ktere normalne pred MS a vlastne celkove necitim vubec. Taky jsem snad uz 3 den po ovu byla nelidsky unavena, ale to pak preslo (a ted je zpet). Par dni pred MS mne zacalo hrozne bolet bricho, takze jsem 100% ocekavala mrchu a bolelo me v krizi tak, ze jsem nemohla spat (pred Ms me boli taky, ale ne tolik, takze jsem si rikala, ze to PMs je nejaky silnejsi :s: ) Curala jsem docela dost, ale ja hrozne moc piju, takze tezko rict, cim to bylo a nevolnosti nastupuji vetsinou az trochu pozdeji, jen vyjimecne je nekomu zle uz takhle brzy. Takze moc drzim palecky :\x: :one:

bolelo mě břicho tak,že jsem to čekala každým dnem.A to mě bolelo asi týden a docela dost.Pak to ustalo.U předchozích nepovedených těhu mě vždycky pálilo na prsou.

In reply to by lena

Já mám od ovulace bolesti břicha a tehle týden jsou nějak intenzivnější. Pořád se mi honí hlavou, že to určitě dostanu a dokonce i dřív. Menstruační bolesti jsem měla vždycky den před potvorou. Ale tohle... To neznám. Nebo už mi blbnou hormony a já s nima :s:

Když jsem četla chytrý knížky, bylo všude napsáno plno věcí, které jsem v praxi nikdy neslyšela... Proto jsem sem napsala. Vrtá mi to hlavou :? Já jsem nafouklá, bolí mě v bříše permanentně od ovulace, prsa mám tak nějak plnější, jsem přecitlivělá, bolí mě v kříži, včera jsem ucítila skořici v čaji a vyloženě mi to nevonělo, mám nos jako ohař, pořád je mi zima, zlepšila se mi pleť (tu jsem měla v těhu pěknou). Ale žádné nevolnosti, časté čůrání, atd. Jsem zvědavá co se bude dít o víkendu, doufám, že ta :spid: nedorazí.

In reply to by Blanuška

Zapomněla jsem na lehký špinění týden po ovulaci a na teplotu, ta se mi drží pořád vysoko :) . Celkem dost příznaků, ale přesto se ve mě pořád perou dvě bytosti. Jedná volá dostaneš to a druhá křičí nedostaneš, protože jsi těhotná :) . Už jsem asi fakt blázen, takhle jsem se v životě nezkoumala :s: .

Mě se opozdila MS o 14 dní,ale měla jsem příznaky,jako bych to měla každou chvíli dostat.Dost mě i bolelo břicho,fakt jsem to čekala každým dnem.A ono nic.Po testíku se konečně ukázala pravda :-D.A test byl i spouštěčem k nevolnostem :sick:

ahojky, ja jsem byla presvedcena ze tehu nejsem, prooze test byl negativni, ale byla jsem straaasne nafoukla, nemohla jsem dopnout gatata ( vetry :s: ) a to bylo vse....tak jsem znovu testla :\x: pak bylo obcasne pichani podbrisku.....a velka chut na sex :!k:
zadne tehu nevolnosti jsem nezazila...

ahojky, tak ja to mela uplne stejne ze jsem si do posledni chvile myslela ze to dostanu, bolely me zada, spravila se mi plet, bolely me prsa az pak kamaradka co uz byla v druhem mesici tehotenstvi mi rekla ze muzu byt taky tehotna. ze to mela stejne a opravdu se ve mne velebilo uz nase miminko :-)
Pavla, Ivo a Domisek

http://Domilex.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka