anketka - trošku se poznat

09.11.2009

ahoj holky. tak mě napadla taková anketka.Je nás tu několik co sem chodíme denně. Chválíme si dětičky a víme kdo má kolik zoubků, co umí,...
Co trošku vědět i o nás maminách....
1, kolik máte dětí a plánujete další? Pokud ano po jaké době?
2, jak dlouho jste s manželem- přítelem(pokud máte) spolu
3, pomáhá vám s domácími pracemi a s péčí o dítko
4, co jste dělali za práci než jste šli na mateřskou? bavila vás a vrátíte se tam?
hezký večer všem. pa pa pa
ještě přidávám - odkud jste - no co kdyby náhodou někdo bydlel blízko :s: a mohli jsme drandit s kočárama

Ahojky!

1. tak my máme dítka dvě být větší byt a dostatek korunek, tak bych chtěla i třetí. ale to momentálně vůbec nehrozí :s:
2. budeme spolu za měsíc 7 let, v dubnu 5 let jako manželé
3. pomáhá hodně - od vynášení koše, pomoci v kuchyni, umí se postarat o děti :h: :h:
4. technický referent v logistice ve Škodove, bavilo mě to, ráda bych se vrátila, ale pochybuju, že bude místo volné :00:
5. Mladá Boleslav

1. Mám 3 děti. Holkám je 14 a 17 a Dominičkovi bylo teď 9 měsíců. Jinak manžel si ještě bere na víkendy dvě děti z prvního manželství( 12 a 5), tak je doma veselo.. :-). Další neplánujeme.
2. Příští týden budeme spolu 3 roky, z toho půl roku manželé.
3. S prcekm manžel pomáhá, koupe, vstává v noci,když potřebuji odpočnout, přebaluje, krmí... Je to vyloženě domácí, rodinný typ (až se toho občas bojím, protože já mám ráda společnost, takže až půjdu do práce tak nevím..nevím..:-) ). Je to ted moc fajn, holky jsem v podstatě vychovávala úplně sama, bývalý byl pořád v práci.
4. Dělala jsem asistentku ředitele a až na paní "ředitelovou",které jsem taky dělala asistentku(holky a to byla a je megera jaká se ani ve filmu nevidí ;-) ), bylo vše fajn.. Práce mě bavila, ale protože jsem se za svým milým odstěhovala poněkud dál,tak už se s největší pravděpodobností nevrátím, kvůli dojíždění. Takže budu hledat někde blíž.
5. Ze Solnice(Rychnov nad Kněžnou)

Ahojky

1.máme zatím jen Esterku asi plánujeme ještě ale nevím kdy
2.v únoru to budou 4 roky
3.Tak přítel je hodně v práci ale když je doma určo pomáhá a s malou se hraje,koupe občas přebalí takže se stará jak může
4.pracovala jsem v jednom obchůdku se samou čokoládou občas mě to i bavilo ale nevrátím se byly tam blbé směny
5.A jsem z Hodonína (jižní morava)

1. Děťátka máme dvě. Staršímu budou na Vánoce 3,5let. Mladšímu bude 20.11.09 9měsíců. Vždycky jsem chtěla 2 děti, ale jelikož se nám holčička nepovedla, chcem zkusit za 10 let ještě jedno...
2. Spolu jsme 10let. Manželé přes 4 roky.
3. Když má čas a je doma, s klukama si hraje. Staršího bere ven, koupe ho atd. U mladšího to je- až bude držet hlavu, až bude lézt, až bude chodit :-) ale takhle to bylo i u staršího, prostě čeká až bude víc samostatný. A domácí práce? No nic moc. Teda rád vaří a umí, což je protikla mě. Takže, to možná stačí.
4. Pracovala jsem ve stavební firmě, prostě objednávali materiál na baráčky a po postavení prodávali atd. Nebavilo mě to vůbec. Kolektiv by byl super kdyby se tam nenašla jedna krá..ska, kterou dali jako vedoucí nás holek:-( Firma už krachla, takže se tam určo nevrátím, a ani kdyby nekrachla, tam už nikdy.
5. Střední čechy- okr. Mladá Boleslav
:a:

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by Donik

Hů, s tím vařením jsme na tom stejně :s: ještě že máme ty chlapy, že si umí uvařit :C]]:
Kdyby to bylo na mě, tak jsme o rohlíkách, občas polívku a zajíst to tatrankou. To mi bohatě stačí, ale chlapovi néééé.papa

In reply to by Barče

:s: :s:
Teda poslední dobou se snažim, ale že by mě to bavilo? :n: Pořád jsem totiž říkala že budu vařit až nás bude víc, že pro 2 se to nevyplatí. Když jsme byli 3, tak jsem taky říkala že je to málo :s: Tak už jsme 4, tak se pomalu začínám snažit. To když taťka není doma aby stihnul uvařit, a pár večerů jsme už na rohlíkách, tak vařím :-g( Ale jinak já sama přes týden k obědu rohlíka, těstoviny, prostě jen to nejrychlejší a žádný crcání... :a:

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

In reply to by Donik

:one:

Mě to taky oooooooooohrooooooooooomě baví :s: , ale snažím se. :)
Když jsem bydlela u našich, tak jsem toho nikdy moc nenavařila - za prvné nebylo komu a za druhé mi do toho máti furt klavírovala (ale jinak svoji maminku strašně miluju :c: ) a když jsem pak začala chodit s M., tak se mě tchýně ptala, proč mě jako maminka neučila vařit :jawdrop: :#o: . Docela mě nakrkla, to, že to její děti bavilo od malička neznamená, že to bude bavit všechny děti,? Ne?
Horší je, že ta moje maminka se snažila, ale já se nedala :!k: a dělala jsem u toho takový ksichty a ofuky, že mě raději poslala vysávat ;)

In reply to by Barče

:s:
to je dobrý, to jsme na tom stejně. Moje mamka mě nikdy nenutila do vaření a já o to zájem nejevila, a tím to haslo. Nebo spíš počítala že bude mít čas mě to naučit a nějak už nebyl :s: A tchýně? Jelikoš se na naši svatbu rozváděli, a ona vařila hodně, tak prohlašuje ať nejsem blbá a nezaplácám si celej život jen vaření když je to stejně na nic. Od té doby vaří pouze když si bere k sobě Domka na víkend, jinak vůbec. Moje máti vaří hodně, takže když přijedou o víkendu tak přivezou i nějaký to papání... :s:

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

Ahoj!!!!
1.Máme Maximka a plánujeme ještě jedno,ale ještě nevíme kdy
2.3.5 roku
3.Doma mi nepomůže skoro s ničím,Jen se občas smiluje a umyje nádobí.Ale na druhou stranu se uzasně stará o malého už od narození-koupe,přebaluje,krmí,hraje si,bere ho ven a hlavně k němu vstává i v noci,je to můj miláček
4,Jsem zdravotni sestřička-pracovala jsem na chirurgickém ARU a už se tam určitě vrátit nechci
5.Praha

1. jedno dítko,další chceme co nejdřív na Kubíčka jsme čekaly 5 let tak moc dlouho čekat nemůžem :*O*:
2.11 let a z toho manželé 4,5 roku :\r/
3.dělá těžkou prácu a ještě na směny a rekonstruujem domeček,takže když to jde a když potřebuju tak pohlídá a udělá co potřebuju :h:
4.výroba elektromotorů,práce těžká málo placená ale jediná v okolí měla jsem to 5 minut,kolektiv supééér,možnost práce v Holandsku tam bylo tááák krásně,jestli se tam vrátím nevím kdoví jestli to ještě bude fungovat ;)
bydliště Brno-venkov :k:
:a: :a: :a: :a: :a: :a:

Ahoooj Jani a únoračky :a:
tak u mě takhle:
1.máme 8 měsíčního Danečka a druhé neplánujeme,i když nikdy neříkej nikdy.....
2. s manželem jsme spolu 12,5 roku
3. s domácími pracemi mi teda pomáhá odjakživa hodně,byl docela vypérovanej od tchýně /no jediné pozitivum/ a s Danečkem se taky snaží,koupe se sním,hraje si s ním,jde na procházku,ale jídlo,přebalování a uspávání dělám sama
4. pracovala jsem v sázkové kanceláři,bavilo mě to,chtěla bych se vrátit,ale od nového roku manžel začne bohužel dělat takové směny,že se asi nebudu moci vrátit :r: ,protože nevykrejeme hlídání cca 15 dní v měsíci,což je hodně,ale co najdu jiného za práci,to teda nevím.....
5.jo a jsem z Mostu
tak únorajdy,pište,pište a tys Jani měla mooc dobrej nápad :one:

1.Máme jedno.Plánujeme druhý do 4 let
2.jsme spolu 8 let
3.s domácímy pracemy jo,ale o dítko moc ne...Hraje si s ním to jo,ale přebalit,vykoupat....to nee
4.dělala sem v řeznictví.Bavilo mě to,klidně bych se tam vrátila,ale bohužel to nejde

1. MÁM JEDNO 10měsíců starého, další bych chtěla, nejpozději do 5let, tak uvidíme jestli do toho praštíme
2. 2,5
3. domácí práce nechává na mě, sem tam vynese koš ale to je taky jednou za uherský rok. a co se týče malého tak sem tam ho pohlídá, sám na procházky sním nechodí, stará se jen když musí, když někam jdu jinak to nechává na mě
4. tak já jsem studovala a chodila zároveň na brigádu do kaufu jako pokladní. nějak mě to nebavilo, takže bych se tam určitě nevrátila, ale teď sem tam chodím do alpine pro taky jako brigádník, obsluhuju tam zakázníky, vybaluju zboží a to mě docela baví, tak ještě uvidíme co budu dělat po mateřské

1, Mimi máme jedno Moničku 8 měsíců, plánujeme druhé, šla mych na druhé hnedka jenže musíme přistavit pokojíček a hned jak bude tak na to hupnem :)
2, jsme spolu už 2 roky
3, nepomáhá s malou vůbec a občas zapne pračku a vysaje ale nádobí ho neláká :)
4, Byla jsem na pracáku, dala jsem výstup ze školy :(
5, Jsem z havířova :) http://www.prckoviste.cz/monika

Ahojky
tak takhle
1) 1 a už se snažíme o druhé :-)
2) 7let
3) je to náš miláček pomůže kde může,ale jelikož ještě pořád doděláváme domek,tak se snaží teď na něm
4) Jsem jako OSVČ projektantka pozemních staveb
5) v jedné vesničce u Rakovníka
Hezká anketka :-)

1. Tak my máme dva kloučky Šimona a Matouše :one:
Šimíkovi budou 8. března 3 roky a Matouškovi 25. března rok.
Ještě jedno díťátko bych chtěla, sama jsem ze tří dětí, tak to tak vidím......Manža nijak neprotestuje, jen se ježí, když o tom mluvim už teď :s: , že prej až dýl :00:
2. Jsme spolu 10 let :00:
3. no pomáhá..... :s: ....nijak se sám do práce nehrne, ale když mu řeknu, tak pomůže
4. než jsem šla na MD, tak jsem pracovala ve VZP za přepážkou.....už se tam vrátit nechci, dojížděla jsem 30 km, byl to děs a teď s dětma si to nedovedu představit už vůbec :jawdrop: Takže říkam: do práce už se nevrátim, budu rodit jenom děti :s: :s:

Jinak jsme z Plzně severu, taková menší vesnička 30 km od Plzně.

Ahojky Jani.
1. Máme Soničku, ještě bych alespoň jedno mimi chtěla, ráda bych šla na chvilku do práce, abych se pak měla zase na co těšit :)
2.5 let
3.Moc rád vaří, i nádobí po sobě umeje, když ho požádám, udělá cokoliv :c:
4.Pracovala jsem na poště za přepážkou - bavilo mě to, ale raději bych něco bez kontaktu s lidma a nakonec se ani nemám kam vrátit, měla jsem smlouvu na dobu určitou a momentálně mě na poště v obálce čeká výpověď ;)

Super nápad....pappa

1) mám dvě dětičky 9let a 8 měsíců ale ještě jednomu bych se určitě nebránila. Uvidíme až bude malé aspoň rok (to už není daleko)
2) Jsme spolu 7 let
3) S domácíma pracema to není zas až tak žhavý, ale i hora nakonec došla k Mohamedovi, ne? S dítkem občas pomáhá.
4) Dělala jsem v tiskárně - kompletovala jsem časopisy. Někdy tam bylo hůř , někdy líp... asi bych řekla že to byla taková jedna z těch "obyčejných prací" Klidně bych se tam vrátila, vůbec by mi to nevadilo. :a:

1, máme Adélku a plánujeme Jarouška(po tatínkovi) Ještě nevím jestli se vrátím na chvilku do práce nebo začneme pracovat na mimi ještě když budu na mateřský.
2, od doby co spolu chodíme uplynulo 9let.
3, no domácí práce moc rád nemá. Občas umyje nádobí(bohužel nemáme myčku ta bude až bude nová kuchyn)Jinak přebaluje, krmí a nejradši dělá s malou kraviny a hrajou si. čte ji a ukazuje obrázky...
4, Práce mě bavila. Dělala jsem v kanceláři na Čssz. Pohodička. Ale jestli se vrátím záleží na tom jak se rozhodneme s druhým dítkem.
pa pa

In reply to by Barče

jj já to měla přez kamarádku co tam pracovala. Byla to pohodička. Akorát to dojíždění. Necelý dvě hodiny na cestě. A to právě nevím jestli s malou půjde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka