Jak to chodí s dětskou doktorkou?

11.11.2009

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit......
Slyšela jsem, že se už teď před porodem musím zaregistrovat u nějaké dětské doktorky.
Což by nebyl problém, kdybych věděla, jestli se stihnem přestěhovat do Roztok, nebo stále budeme bydlet v Pr8:( Ale to už je můj problém:)
Každopádně jsem to zkoušela po mailu v Roztokách a přišla mi takhle odpověď:
Dobrý den,
< naše zdrav. zařízení nové pacienty stále přijímá.
< Až se Vám miminko narodí a budete mít být propuštěni z nemocnice,
< zavolejte a objednejte se k nám na 1. vyšetření. To musí být provedeno
< do 3 dnů od propuštění. Budeme od Vás chtít porodopis a očkovací průkaz-
< oboje dostanete v porodnici.

Já myslela, že doktorka chodí do druhého dne po propuštění do bytu rodičky?? To není všude stejný?:( Jsem zvědavá, jak půjdu hned po porodu na procházku za doktorkou:(

Jak to máte vy?? Díky:(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Záleží jak která, já taky musela přijet za ní, ale to proto, že jsem asi z jiného města, jinak by měla přijet domů. Volala jsem tam ještě před porodem a řekli mi to stejné, co Tobě.

ahoj, tak na první návštěvu máš rozhodně nárok na to, aby doktorka přijela k vám domů. To že se tomu někteří doktoři vyhýbají je věc druhá, ale pojišťovna to proplácí, tak být tebou si tam zavolám a zkusím si to s nima domluvit.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

To jste mě moc nepotěšily:(, ale moc děkuju za příspěvky;-) Kámoška mi právě říkala, jak si zavolám a ona přijde: ) no hol je z jinýho města....Já to budu mít asi taky tak nějak 20min, to se teda projdu:)
Čím víc se blíží porod, tím víc jsem vystresovanější, zařídit všechny papíry, přepsání jména, změna bydliště, stěhování, doktorka- jestli se tam doplazím, doufám, že tam nebudu čekat dlouho:( a tak......
No už abych to měla všechno za sebou, vám všech přeju taky silné nervy;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj,doktorka nezve mimča mezi nemocné děti.má stanovenou poradnu.tak se neboj

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nase dr. am 2 ordinace a i 2 cekarny. jednu pro zdrave - poradny a druhou pro nemocne.. ma to an jednom patre ale rozdelene nas pustili az odpoledne z porodnice tak uz neordinovala tak mne vzal manzel druhy den autem a byl klid a to bylo 23.12.

Ahoj, to bylo dříve že dr. chodila do domu rodičky nyní to už všude neplatí. Já jsem taky hned po porodu šla za dr. a i když jsem měla s chůzí problém, tak při přidržování kočárku to šlo celkem dobře ;)
Doktorku jsem měla cca 20minut pěšky od baráku

To ti napsali správně, až tam zavoláš, tak Ti řeknou jestli máš přijít nebo, že doktroka přijede k Tobě. My jeli taky k doktorce. Já už tam byla registrovaná asi od 20 týdne :!k:

ono opravdu jak kde.Já po propuštění,volala a doktorka přijela druh den,Kámoška má tu samou doktorku a šla do ordinace,jinak já šla do ordinace cca když bylo prckovi 10dní

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka