termín 6.6.2010

10.11.2009

ahojky holky, tak se k Vám přidávám. jsem v 11 tt a termín máme 6.6.2010. za 2 týdny jdeme s manželem na 1.velký UTZ, tak se moc těšíme. Doufám, že všechno bude ok. A zítra jdu na krev a dostanu těhulenkou průkazku. To bude něco :-)

Dnes jsem měla krev.. holky, u Apolináře se mi nelíbí! Tam nechcu. Hned zítra volám a brečím o Podolí! Jen jestli už není pozdě.. No a pak Vinohrady.. a pak Motol (ale tam se prý nedá parkovat).. a jinak pak budu raději rodit doma, což říkal Jirka, ať vůbec nezkouším :s: .

In reply to by Jana Kulhánková

Ahoj Jani! Já běžím do Podolí v pátek odpoledne. Sice mi po telefonu říkali, že se tam přihlašuje 14.tt, ale kamarádka mi říkala, že tam byla v 10 a bylo už téměř pozdě! Držím palce!!! Já chci taky tam :)
Opatruj se

Tak hodně štěstí při UTZ, dáš sem foto? Já jdu 2 dny před Tebou a jsme stejně, tak můžem udělat vernisáž :qu:
Pa. Oli

In reply to by honey82

to asi bylo takové pěkné datum :-) já si to ani neuvědomila, když jsem ten termín objednávala u pana faráře a až teprve mi začali říkat, že fotograf je obsazený a hospody atd.. půl roku dopředu, tak mi došlo, že na ten den těch svateb asi bude hodně :-)

Moc gratuluju :k: , já měla termín 6.6. 2009 a malá se narodila 8.6., tak si to užívej, hrozně to utíká a ať je všechno OK :a:

krásné!!! Termín máte na naše 1.výročí svatby, tak to musí být vpořádku a příjemné těhulkování!!!!!!!! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka