možná budeme rodit předčasně

11.11.2009

Zdravím vás těhulky,
tak jsem byla včera na kontrole na konci 30.tt a paní doktorka mi řekla ať si začnu balit tašku do porodnice,že prý se mi zkracuje děl.čípek a mám trochu otevřené hrdlo takže mám klidový režim a pokud budu mít opět poslíčky tak mám jet do nemocnice a nechali by si mě tam na udržení do 34.tt.Doufám že si malá dá říct a ještě chvilku mi v tom bříšku zůstane,sice se na ní strááášně moooc těším ale má teprve 1450g a 39 cm :°O°: . máte s předčasným porodem nebo s tímto nějaká zkušenost? :*O*: nám paní doktorka zatím nezakázala ale včera mě přítel tak zničil že dneska sotva chodím nevím jestli to souvisí s tím že po tom dost nepříjemném vyšetření paní doktorky mě taky bolel spodek.

Kliknutím vložíte smajlíky:

asi to nebude tak horky kdyz vam sex nezakazala, kazdopadne je to to prvni co bych nedelala... ale myslim ze v pohode miminko donosis... jinak ja rodila 35+3 a bylo to priserne psycho , nikomu bych to neprala, ono je hezky ze se rika ze detatko uz je v pohode a zvladne to , ale neni to uplne pravda - dite jeste neni na prichod na svet pripravene a staci aby na nej nekdo jen prskl a je z toho infekce jak blazen...

Ležet, ležet, ležet a hlavně v klidu a prosím Tě, bez toho sexu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já ležela od 32.týdne v nemocnici kvůli tomu samému, nemohla jsem ani na záchod a do sprchy!! Nakonec jsem rodila ve 36. týdnu malinké mimi - 2.2 kg!!
Buď ráda za každý den, co je v bříšku - s těmi nedonošenými je opravdu hodně práce....

urcite se nsz vydrzet aspon do 36tt pak uz mimco nemusi do inkubatoru a nebude mit zadne problemy se zadaptovat. Ja to taky tak mela a dr mi rikala vydrzet do 36 a v 36 sem sla rodit uz se to nedalo udrzet a vsechno bylo ok.Mala mela 3000g pak sice zhubla ale dohnala to.Ty nedonosene miminka maji vetsinou delsi dobu tu deckou zloutenku ale jinak dobre.

myslela jsem že když nám ho nezakázala tak že můžeme :\/: ležet v postýlce asi nebudu moct protože tento týden se stěhujeme do nového.dneska si jedu do Globusu koupit v akci plenky mám mimi kartu.co jste si vše balili do porodnice?

In reply to by winding

Nikam nechoď a lež, jestli půjdeš do nemocnice, budeš moct jít ztěží na záchod a do sprchy!!! Někoho nepustí ani na ten záchod!! Se sexem taky počkejte :wink: . My nemohli sexovat celý těhu a dalo se to. Málo tě vystrašila doktorka co? :) Nemyslím to zle a nechci aby to tak vyznělo, jen je si třeba uvědomit, že to není sranda! Kdyby se miminko narodilo dřív stejně bude muset v nemocnici zůstat do termínu (pokud půjde vše dobře!). Maminky většinou pouští domů a ty pak doma pláčou bez miminka. Musí to být strašný, já to nezažila, ale taky jsem pro to musela něco udělat. Tobě přeju zdravý krásňoučký miminečko a ať to spolu vydržíte co nejdéle. :ww: :a:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

ty se otviras a nemate zakazany sex?? a vis o tom ze sperma obsahuje latky ktere muzou porod vyvolat?? no ja byt tebou tak lezim a nic nedelam pokud nechces do spitalu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky