Dotaz

10.11.2009

Ahoj
Prosim vas mam na vas 3 otazky?
1,Je mozne lehce krvacet a nebo spinit v tehotenstvi
2,Je mozne ze bych spinila s vytoku
3,Jak se pozna potrat
Ja byla na pohotovosti v 21 a doktorka mi rekla ze dite je v poradku a ze nekrvacim tak se ptam s ceho to muze bejt je to moje 1 mimi diky za dopoved Lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

1) ano
2) nevím
3) klasický potrat poznaš podle silného krvácení a křečí do břicha, zamlklý potrat nepoznáš

Můžeš trochu špinit na začátku těhotenství, když se vajíčko uhnízďuje (neměla by to být krev). Špinění, případně krvácení se může objevit i ke konci těhotenství po vyšetření nebo pohl. styku, sliznice už je hodně překrvená.

In reply to by Amanitae

Asi takhle 9 mam jvoji menstruaci jelikoz jsem tehotna tak nic nemam dnes mne zacelo trochu bolet pod brychem a pak jsem zjistila ze mam vytok a ze tam je mala slaba carka krve a ze ten vytok je trochu tmavej byla jsem na pohotovosti a rekla mi ze vse v poradku po vysetreni jsem sla domu a pak jsem sla na zachod a bylo trochu krve je to normalni?diky za odpoved

In reply to by Lujana

Mně se stalo tak ve druhém měsíci, že jsem asi dva nebo tři dny trochu špinila, ale nebyla to krev, jen takový hnědý výtok a pak to samo přestalo. Pokud ti řekli, že je to v pořádku, tak by to mělo být dobrý, neboj. Určitě je to tím, jak se uhnízďuje vajíčko. Horší by bylo silnější krvácení, tak to pro jistotu hlídej.

Ahojky,tak já špinila a krvácela celé těhu začla jsem od 4tt,ale u mě to vypadalo na potrat brala jsem utrogestan na udržení ale pokud dr řekla že je vše ok tak se neboj horší by bylo kdybys krvácela,ze mě šly kusy krve a měla jsem hematomy.doporučily mi klidový režim takže jsem skoro pořád jen odpočívala a s ničím se netahala.

1, špinění nebo trocha tmavé krve je v pořádku
2, z výtoku to nebude
3, jasně červená krev a silné bolesti břicha (alespoň já to tak měla při mimoděložním)
Hlavně se nestresuj, když ti doktorka řekla, že je mimi v pořádku. Já vím, že se bojíš, ale může to být cokoliv, já jsem měla v děloze hematom a než se vstřebal, pořád jsem trochu krvácela. Dostala jsem na to jen Ascorutin a měla jsem ležet. Teď je vše v pořádku a za chvilku mám rodit. Držím ti palce.

Je i naprosto běžné špinit na začátku těhotenství.Já jsem to měla v prvním těhu,byla jsem z toho také starašně vylekaná a vše bylo ok.

ahojky
1?jjje...hl.na konci těhu.hl po vyšetření.ale jinak zkušenosti nemám:(
2,z výtoku nee...ale muže to být cokolia co vím holky hodně špiní..já nikdy
3,asi krvácením...ale zamlklý nemužeš poznat:((
mohl to být jen čípek..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky