Sloní porod

10.11.2009

Ahoj holky chtěla jsem Vám sem hodit video |sloního porodu a uložilo se mě to do videogalerie .Tak se tam kdyžtak koukněte ..je to docela síla .
A kdyžtak sem házím odkaz tak snad bude fungovat

http://www.dumpert.nl/mediabase/656611/d1dfcfee/live_olifant_geboorte_t…

Kliknutím vložíte smajlíky:

Teda chvílema jsem ani nedejchala a v duchu si nadávala proč jsem to vůbec otvírala. Máš štěstí, dopadlo to dobře :s: :s: Moc hezký video. Stejně jak si mládě pár minut po porodu dokáže hned stoupnout a těm našim mláďátkum to trvá několik měsíců :///:

Ty jo, tak já se málem rozbrečela.. když jsem viděla, jak je smutná a křísí ho.. a jak ho tahala za ten chobot a ten byl úplně mrtvolný.. ty jo.. ještě že měla instinkt a probrala ho.. no, až jsem koukala, co to se mnou dělalo, jak tam slůně leželo. To asi, že tu moji malou mám už na světě..

In reply to by romuaska

rikali, ze nezasahovali, ze vypadalo, ze ta slonice, vi, co dela! Ze to byl ekvivalent, jako by clovek poplacal mimco po zadecku, aby se nadechlo. No, 'miminko' vazici 118kg potrebovalo asi trosku akcnejsi povzbuzeni. Tak hlavne, ze to dobre dopadlo!

In reply to by romuaska

Já už nečekám je to měsíc co jsem o něj v 17tt přišla , takže začne nanovo snažilkování. Ted jsem si pobrečela ,zrovna mě psala kamarádka ,že se ji před hodinkou narodila holčička. Ale taky to bude mít holka těžký ,před dvěma měsíci se ji v autě zabil přítel. Tak ji najednu stranu závidím , že má miminko ale jinak mě ji je strašně líto

In reply to by andulka.25

Ale alespoň jí zbylo miminko a má pro koho žít...ty už máš nějaké děti? Podle bříška na fotce, už velké bříško....a tohle těhotenství nevyšlo proč, jestli se můžu zeptat? Mě dneska hrozně bolí bříško, mám divnej pocit úplně. Snad to do rána přejde.

In reply to by Zaneta H

přesně tak aspon to mimi ji zbylo ,taky to jediný ji drželo nad vodou. Já nemám děti , to bylo první a dlouho jsme na něj čekali a moc se těšili.
Ve čtvrtek jsem byla v poradně a vše bylo v pořádku, a v pondělí ráno jsem začala mít pravidelný křeče a v 11v noci jsem v nemocnici porodila v 17tt. V nemocnici mě neřekli nic tak jsem čekala,co mě řekně doktorka ,ale ale ani tý nic nepřišlo z nemocnice .Prej na podzim a v zimě je to časté.Prej jsem mohla chytit jen nějakej vir. Nevím , jsem z toho zmatená nic nevím ,pořád hledám vinu v sobě .K tomu přijdu o práci tak snad doufám,že se nám to podaří brzy abych zase měla radost.

Na tý fotce není moje bříško je to jen fotomontáž.Je tam jen můj a přítela obličej .Ale snad se taky někdy takovýho bříška dočkám

In reply to by andulka.25

Tohle nechápu, oni nic neřeknou...idioti. Buď hlavně v pohodě, všechno půjde, ale chce to hlavně vnitřní pohodu a žádný stresy. Asi to tak prostě mělo být, v sobě vinu určitě nehledej, protože ji nenajdeš, není v tobě, víš :)? Hlavu vzhůru, určitě se to podaří, nám se taky zadařilo, jsem teď 29.týden, ale nejradši bych měla malou už u sebe, ještě jedenáct týdnů a mám hroznej strach, aby byla v pořádku. Raději, ať už je s námi :). Držím moc a moc pěstičky, ať to vyjde co nejdříve

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky