křeče

10.11.2009

Ahoj holky chci se zeptat,jsem v 16 týdnu těhotenství,všechno je ok,ale občas když se vleže otočím nebo když se z lehu zvednu rovnou do sedu tak mě tak hrozně dloubne v břiše.Nebolí to ale je to hrozně nepříjemný.Čekám už 3 mimi ale tohle se mi nikdy nestalo.Nemáte to taky někdo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem 17+4 a něco podobného mě doprovází od druhého měsíce těhotenství. Popsala bych to jako vystřelující bolest, která jde od vaječníků do třísel...je to nepříjemné někdy docela bolestivé ale prý si s tím nemám dělat hlavu. Doktor mi řekl, že je to normální, že je to tím, jak se v bříšku natahují vazy. Je to jak popisuješ - bolest při otáčení vleže, z lehu do sedu i ze sedu, když si chci stoupnout...jak kdy...V poslední době se tomu musím smát, protože si připadám občas jako stařenka - žádné prudké pohyby,opatrně si stoupnout ale člověka to vyškolí, protože někdy mě bolest donutí jít až "do kolen" když zapomenu....

taky se mi to stává a to jsem teprve v 15.týdnu. Někdy je to fakt hustý,jak to zabolí.Myslím si,že to fakt nic není.Záleží na pohybu.Jinak taky čekám třetí.Mám 15.letou dceru a 10.letýho kluka.Tohle bude mazlík.Přeji ti příjemnější těhu.

tak díky holky nemám to moc často ale je to jako by mě někdo zevnitř za to břicho pořádně vzal,A plánované to není,ale chtěné moc.

:h: :e): ahoooj taky mám třetí miminko..už 10m..tak to jsme měla taky je to jakoby ti bříškem projela elektrika?takvý divný?nebolí ale divný to je co?to jsou asi vazy.je to normální nebuuuj

Já čekám druhý mimi a u prvního sem tohle taky neměla.Je to ale normální,ptala sem se na to.Je to náhlou změnou polohy.Sem 20t.t. a už to nemám.Bylo to ale někdy tak výrazný,že sem skoro lezla po zemi až bolestí... když sem se třeba v noci vzbudila na WC.Ale prej by to nemělo být zase moc často.Já to měla tak 3x do týdne.Trvalo to asi 3 týdny a pak to najednou odeznělo. :dance:

jo, já, když vstávám nebo kašlu a jsem v 29.týdnu...manžel mi pořád říká, že je to tím, jak se roztahují šlachy a svalstvo...asi má recht :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky