POCIT, ŽE SE ZASTAVIL ČAS...

10.11.2009

Ahojda maminy,
chci se jen zeptat zda je to normální, že mám najednou pocit, že se zastavil čas... :-( Termín máme 25.12. a přijde mě, že najednou týdny vůbec neutíkají, a že to co zbývá do konce je šílená doba... A přitom nejsem jen doma, ale normálně práce a tak... Navíc kamarádka včera porodila syna a to to ještě podpořilo, že už také chci mít mimi u sebe....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky a počkej teprve ten poslední týden...to je děs..já se pozorovala pořád jestli už nebo ne...hruuuza :C]]:
přeji rychlý porod a zdravé pohodové mimi :\x:

Ahoj, tak já jsem to měla úplně stejně...celé těhotenství uteklo jak blázen a těch posledních pár týdnů se příšerně vleklo :-) Nejhorší je , že s tím obřím pupkem už toho člověk nemůže moc dělat. Už jsem se na malýho strašně těšila a počítala jsem každý den a nakonec jsem ještě přenášela a dočkala se vyvolávání :-D Ale uvidíš, ani se nenaděješ a budeš mít prcka u sebe ;-) a za chvíli budeš na to předporodní trápení už jen vzpomínat :-)

ahoj tak já jsem porodila v 36 týdnu takže jsem vůbec nepoznala takový to nejdelší čekání ale na začátku těhu jsem taky měla pocit, že se zastavil čas když jsem skoro 3 měsíce prozvracela - od rána do noci jsem jenom ležela a zvracela jsem jakmile jsem se pohnula. Takže to bylo tak strašný, že jsem taky měla pocit, že čas stojí a nikdy to neskončí. Tak ti držím palce ať ti to rychle uteče a ty se brzy dočkáš mimíska v náruči

Ahoj Dituš, tak já jsem v 36tt a termín mám 10.12.09, už jsem na mateřské je pravda, že se to trochu vleče, ale nadruhou stranu si to musíme užít. Za chvilku už budeme chodit bez bříšek a budeme jenom vzpomínat:-). Neztrácej naději, za chvilku už budeš mít svoje miminko u sebe :-). Už máš pro mimčo vše připravené? Navíc je doba Vánoc, tak se můžeš roptýlit a ono to rychle uteče. Jen už je člověk takový neohrabaný, nemotorný, teda aspoň já.

In reply to by zuzanae

Nachystané? popravdě ještě ne... moc práce, protože mám dojem, že mě do porodnice odvezou rovnou z práce(osud živnostníků), nemáme ani postýlku, kočárek, sedačku no fakt nic... Kopu oblečků, včera jsem vyžehlila první várku :-) ale už jsem říkala i manželovi, že by jsme sebou měli hodit a pohnout s přípravama :-)

Tak si řekni, že já od tebe ještě měsíc a týden k tomu navíc :)...už ji chci taky u sebe :girl: naši

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka